Pászkagombóc recept






Pászkaliszt 4 kávéskanál
Tojás 1db
Margarin (light) 1 dkg
Petrezselyemzöld 3 mokkáskanál
Só 1 késhegynyi
Őrölt fehér bors 1 késhegynyi (aki nem fogyaszthat borsot, helyettesítheti őrölt köménnyel)
A Pászkagombóc elkészítési módja:
A margarint az egész tojással habosra verjük, majd beletesszük a pászkalisztet, a finomra vágott petrezselymet, a sót, a borsot/köményt. Jól összedolgozzuk, és fél óráig pihentetjük. Vizes kézzel kicsi gombócokat formázunk belőle, és forrásban levő vízben, lassú tűzön puhára főzzük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: ebcd068b9d, 2008. márc. 27. 10:19
A pászkagombóc elkészítési módja és hozzávalói.