Pasit akarok! De hogyan?!Amikor vége és kezdenél egy újat... (beszélgetés)
Akkor én cáfolnék:-)
Voltak már egy haveri körből pasijaim, először kellemetlen volt a másodiknál, amikor közös progi volt, de túl tettük magunkat rajta, sosem okozott nagy gondot egyikünknek sem.
Másik, én a szakításom után egy héttel kezdtem el "pasizni", nekem is konkrét kiszemeltem volt, azóta is együtt vagyunk, ennek egy éve, most költözünk össze:-)
Igazatok van, tényleg nem valami jó ötlet, de rájöttem, hogy úgyse tudnék összejönni még senkivel...:/
nekem még mindig ő kell de úgyse kaphatom már meg...:(
Csatlakozom spinnelihez,amilyen az exed,hasonló a baráti társasága is.
Biztos ezt akarod?
Ugyanabba a társaságba járni,a közös barátok szájára kerülni,jól éreznéd így magad?
Szeretnél "mindenki macája lenni"?
Vagy elvárnád az új szerzeményedtől,hogy hagyja ott a barátait?
Szerintem mindezen dolgokat rágd át alaposan,mielőtt döntenél.
Lolita
UI:Úgy vélem,érdemesebb lenne más tájékon keresgélned,rengeteg facér pasi van,aki talán épp RÁD vár!!Sok sikert!
Még valami:a gyászidőszakot nem lehet megspórolni!!!
Ti hogy találtátok meg az új párototkat?és ha meg szeretnél ismerni valakit,hogyan kezdessz hozzá?Szerintetek mennyi időnek kell eltelnie egy kapcsolat után h újat kezdjetek?!
én még csak pár napja szakítottam a (mostmár volt) barátommal, de már egy jó ideje nagyon tetszik az egyik barátja...
szeretnék vele megismerkedni, de semmi utat nem találok. bulikba nem nagyon jár, ha meg igen akkor is az exem baráti társaságába, nincs internete(ahol elég könnyű lenne), egyedül csak a telefonszámát tudom, de az meg olyan erőszakos.
Ti hogy álltok?:)
További ajánlott fórumok:
- Miért baj az, ha nem akarok pasit?
- Mit kezdenél a többmilliárdos lottónyereménnyel?
- Vak emberrel te kezdenél komoly kapcsolatot?
- Székrekedés megszűnéséért mit kell tenni? Nem akarok életem végéig teákat és mindenféle más kütyüt enni/inni! Már nem bírom!
- Mit kezdenél most 6 milliárd lottónyereménnyel?
- Milyen mozgást végezzek diéta mellett, ha nem akarok izmos lenni?