Pasi fizet első randin? (beszélgetés)
Ha a barátnőmmel meghívjuk egymást egy kávéra, fagyira, mindig az fizet, aki éppen hív. Azé az ötlet és a költségek is :)
Általában felváltva tesszük ezt.
Ha én hívnék egy pasit randira (ami teljességgel kizárt), akkor magaménak érezném a költségeket.
Ha ő hív engem, akkor az övé.
Nekem ez így tiszta sor.
(Bár biztos kiugrana a szemem, ha engedné, hogy fizessek, de megkísérelném.)
Értem, tehát attól férfi a férfi, hogy ha a nő elvárja, akkor fizessen.
Egyébként gibbon. Világos.
Egyetértek, korábbi hozzászólásomban bővebben kifejtettem, gondolnom nem olvastad el.
Boldog boldogtalan alatt pedig az akarkit értettem,szóval akárkit ne hívjon el :)
Már miért lenne bűn? Nálam ez nem a bűn kategória.
Az, hogy meg maradi? Ugyan. Vannak dolgok amelyek nem mennek ki a divatból.
Társkeresős ismerkedésnél például lehet sok első randi. Mert lehet, hogy ott már az első randin kiderül, hogy vagy mást írt magáról a partner, mint ami a valóság, vagy mást képzelt bele esetleg.
Szóval ilyesmi szitura értem a sok első randit.
Nem úgy értettem, hogy a nő fizesse a férfiét, hanem hogy külön fizessenek, ki-ki a saját fogyasztását.
Nyilván egy üdítő vagy kávé nem tétel, de egy-két koktél valami jobb helyen azért elég drága tud lenni. Pl. Budapesten azért vannak húzós árak - néhol még kávéban is :-)
Boldog boldogtalant ne hívjon randira! :)
Olyan helyet válasszon,amit ki tud fizetni,ami nem esik nehezére, ha ne adj Isten mégis "bukta" az akció, és nem lesz foly.köv. :D
Mire személyes találkozásra kerül a sor,addigra azért kiderül,hogy boldog-e vagy boldogtalan :)
El van nézve, és szintén elnézést a "herélésért" :)
Kicsit velem is elszaladt a ló.
Minden kapcsolat,legyen az egy éjszakás, egy életen át tartó ,egy első randival indul.
Annak, hogy az első randin a férfi kifizeti a számlát, burkolt jelentése, jelzésértéke van."Jól éreztem magam Veled,értékellek"
Azt azért senki nem gondolja, hogy egy nő, aki elfogadja a randevú meghívást, az azért megy, mert egyedül nem tudja kifizetni a kávéját ;)
Sok első randi? Férfiként azon is elgondolkodnék,hogy miért nincs folytatás? Mennyire érzi magát velem jól a nő?
Így igaz, sokféle nő van. És sok első randi lehet, és állandóan csak a pasi fizet boldog-boldogtalannak?
Hol van itt az egyenjogúság, hölgyek? Tényleg csak akkor kell, ha nekünk kedvez?
Oké, elnézést, kicsit erősen fogalmaztam.
De első randin minek fizetne? Lehet, hogy annyi is volt, és kész. És ha sok ilyen első randi van? Kész anyagi csőd :D
Viccet félretéve, mi a csodának kellene gondoskodnia egy vadidegen nőről?
szerintem ugy fair, ha egy elso randin a no felajanlja, hogy kifizeti a reszet, a ferfi meg lovagias, ha ezt nem hagyja
nem feminim gondolatbol, de egyetertek abban, hogy legalabb a szandek legyen meg a noben fizetesre. egy elso randi barhogy elsulhet, lehet, hogy nem lesz folytatas. ettol fuggetlenul, ha egy pasi hagyja, hogy a no kifizesse a felet, hat... gaz
persze sokfele no van, meselte egy pasi egyszer, hogy elso randin a no a vacsoraja melle kert meg egy adagot becsomagolasra, hogy hazavigye :D
Egy kávé, vagy egy üdítő kifizetése már élősködés? Nem rendelek homárt az első randin, a későbbiekben pedig meg lehet ezt beszélni, de értékelje,hogy neki szentelem az időmet.
Ne szaladjon már el veled annyira az a ló!
Nem, nem attól férfi,hogy kifizet egy kávét, szerinted élősködöm rajta, attól férfi mert Ő ettől Férfinek érezheti magát! Gondoskodhat a nőről.
Azzal nem heréled ki, hogy elvárod, hogy kivegye a részét a házimunkából? Meg a pelenkázásból?
Csak ha fizeted a részed, azzal heréled ki? Érdekes.
Szóval ha elvárod, hogy fizessen, ha élősködsz, ő attól férfi?
Ejha! És mi van a fene nagy emancipációval? Válogatsz, ami jó belőle jöhet, egyébként pedig a régi rend szerint?
További ajánlott fórumok:
- Lefeküdni az első randin? Veled már megtörtént?
- Szerintetek első randin mennyi az az ideális összeg, amit egy nőre költsön a férfi?
- Első randinak wellness hétvége?
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?
- Első randin gáz rákérdezni, hogy szeretne-e még gyereket?
- Szex első randin