Parusan Brilliant Brown Samponról tapasztalatok? (beszélgetés)
Én még nem próbáltam ki, de feltétlenül ki fogom:
Ha a szokott samponunkba 2-3 evőkanál sót teszünk, selymesebb lesz a haj.
Én a következő hajmosás előtt a félig kifogyott flakonba egy ek. sót teszek majd. Majd beszámolok.
Hú, ez jól hangzik:)
Köszönöm:)
Persze, ki lehet próbálni, de az is meggondolandó, hogy ha naponta kell a reklámozott samponnal hajat mosni, akkor vajon nem teljesen mindegy? Lehetne bármi mással is naponta mosni?
Nekem nem ér meg ennyi energiát, hogy hogy néz ki a hajam. Amikor fiatalabb voltam, akkor sem nagyon érdekelt, de senki mást sem. Az volt a lényeg, hogy tiszta legyen és mosás után ne szálljon.
(A videóban a burger-dekorálásnál ott van az étel-stylist is.)
Külön mondják, hogy a hamborgernél nem használnak mást, mint ami valóban benne van, csak kirittyentik és egy csomó trükkel filmezik.
Én is hallottam, a sörreklámban borotvahab van a sörön, az áll meg szépen a képen...
A plantur a koffeines?
A haj ugye eleve élettelen szaru-anyag, keratin.
A fejbőr fel tud venni ezt-azt, és esetleg a hajhagymák felélénkülhetnek, de nemigen hiszem, hogy ehhez pont koffein a megoldás, habár azt állítják.
Hasonlóan koffeint javasolnak a nők öregedési hajhullása ellen, de vesszek meg, ha értem, miért ellensúlyozza a koffein az ösztrogén hiányát.
Épp néztem egy német nyelvű videót a reklámfilmekről. A fényes hajakat valami krémmel és megvilágítással érik el, amikor meg felemelik és végighúzzák, ,ajd leejtik a hajat és csillog, akkor zöldbe öltözött emberkék nyúlnak a modell haja alá egy megfelelően kialakított drótkerettel.
Ha érdekel, szívesen felteszem a videót, sok érdekes dolog van benne, de a narráció német.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire valós dolgokat írt le Dan Brown "A Da Vinci kódban"?
- Megvettem a Dan Brown - A Da Vinci-kód című könyvet. Aki olvasta, az mit mond, érdemes elolvasni? Jó könyv? :)
- Hasznal valaki Bobbi Brown v. MAC termekeket?
- A csokis brownie-t mivel lehet tálalni?Mi illik hozzá?
- Mi a véleményetek a Satinique samponról?
- Véleményem a Plantur 39 samponról