Hasznal valaki Bobbi Brown v. MAC termekeket? (tudásbázis kérdés)
Igen,es nagyon jo termekek!
A Bobbi Brown,talan meg egy picivel jobb is...
:)))
Nem, nem, ez egy sminkes holgy, aki sajat brand-et hozott ki professzionalis sminktermekekbol. Whitney Bobby-ja ipszilonos...:)
szerintem igen, mondjuk Mamut párti vagyok, de a lányom a Váci utcai Mac nagy barátja, oda járogat..a Bobbi Brown-t legközelebb megnézem..
Mintha az Elleben olvastam volna arról, hogy a bevezetéskor csupán a Mamut féle Douglasban értékesítették, nem emlékszem pontosan..idő kérdése , és persze a keresleté is, de hátha megindult az országos terjesztés..
Az Elle valamelyik korábbi számában írt BB-ról, abszolút szimpatikus a csaj.. biztosan a termékei is tükrözik a személyiségét, a tisztaságát, a szakmai alázatát, elhivatottságát..
Ebayről rendelsz?
Csak gondoltam, hogy adok egy gyors feedback-et az altalam eddig rendelt Bobbi Brown es MAC termekekrol. Bar a MAC promoja Magyarorszagon es ugy egyaltalan Europaban jobb, erosebb, mint a Bobbi Brown-e, nekem ez utobbi ceg termekei (foleg ecsetek, alapozok, korrektorok) egyelore szimpatikusabbak. A MAC is remek minosegunek tunik es egeszen biztosan tartosan hasznalni fogom egy-ket termekuket (foleg a ruzsokat es szemhejpigmenteket), de valahogy a BB ugy tunik, hogy nekem jobban be fog valni. Ez nyilvan egyeni izlestol fugg, meg hogy ki mit var egy-egy termektol.
Azert ha idokozben elokerul valaki, aki rendelkezik tapasztalatokkal az egyes termekekrol, szivesen veszem a beszamolokat, hogy otleteket adjunk egymasnak.
Sajnos igy 30-on tul mar egyre inkabb lesz mit kendozni, attol tartok....ha mast nem, a koros alvashianyomat biztosan.:S
Koszi szepen a jotanacsokat!
Igen, igazad van, a fotok sokszor csalnak a szineket, arnyalatokat illetoen. Remelem, nem nyultam nagyon melle. Majd beszamolok!
Igen, a DrH. dekorkozmetikumai nem igazan alkalmasak elkendozesre. Gyenge a fedokepesseguk, gyakorlatilag olyan borueknek valoak, akiknek nem is kell kulonosebben kendozes az arcukra.
Hetvegen mar okosabb leszel mindannyiunknal! :)
A rendelessel vigyazz sminkszereknel, ki kell oket probalni, bar bizonyara tisztaban vagy azzal, hogy mit varsz el toluk, megis megfigyeltem, hogy a legtobb ceg mast ert full, light es medium coverage alatt, valamint a honlapokon feltuntetett szinek is sokszor nem felelnek meg a valosagnak. :S
Szio,
Koszi szepen a valaszt! Szamitottam Rad nagyon!;)
Rendeltem neten mindket cegtol egy-ket termeket (a het vegefele fognak csak megerkezni), de igazandibol az eddig olvasottak, latottak alapjan nem tudom eldonteni, hogy melyik jobb es melyikbol kellene alaposabban feltolteni a keszleteimet.
Zarojelben megjegyzem, hogy a mai napig imaimba foglalom a neved a Hauschka-s tanacsaidert, ugyanis fantasztikusak az arc- es testapolo termekeik, de a dekorkozmetikumaik sajna annyira nem jonnek be. Nyilvan nem is ez a fo profiljuk.
Szia Kata!
Nem hasznaltam oket, de a M.A.C-rol ugy tudom, hogy joval borbaratabb osszetetelu, mint a legtobb uzletekben kaphato tarsa, mig a Bobbi Brown az USA-ban piacvezeto, mindketto professzionalis es allitolag jo minoseguek.
További ajánlott fórumok:
- Milyen babaápolási termékeket használsz/használtál?
- Használ valaki Vichy Normadermet, vagy Vichy termékeket? Tapasztalatok, érdemes annyit költeni rá?
- Milyen állatkísérlet-mentes termékeket használtok?
- Rozaceás bőrre használ valaki "nagyon bio" termékeket?
- Ti mivel szoktátok csavarni a hajatokat? És milyen fixáló termékeket használtok?
- Milyen babaápolási termékeket használtok újszülött csecsemőnél?