Párkapcsolati bizalom (beszélgetés)
Ez ugyan csak sajtpapirt, de én hordok a tarcamban egy kártyát, hogy "baleset esetén kérem értesítse..." és az apám száma van rajta. Ha eszméletlenre vasalnak az úttestten, csak atkotorjak a cuccom, a személyes irataik miatt, és akkor azt is megtalálják.
Régen a volt férjem száma is rajta volt, és az ő iratai mellé is raktam egyet miután egyszer karambolozott ejjel, felhívott levegőt kapkodva, hogy szarrá törte az autót, aztán orakig se kép, se hang, azt sem tudtam, hol van.
... nahhááát... nekem meg anyukám ott volt, amikor szültem. Fogta a kezem, amikor vittek be a szülőszobába, és úgy suttogta, hogy bárcsak átvehetné a fájdalmat, hogy nekem ne fájjon.
De gáááz, nem szakadtunk el egymástól! (Amúgy 18 évesen költöztem el.) Mi ez? Kettős mérce?
Szerintem a kórháznak tök mindegy. Csak kell egy kontakt, akinek a telefonszámát beírhatják a beteg dossziéjába. Ne fordulhasson elő, ha bármi történik, hogy azt se tudják, kinek szóljanak... régen táviratot adtak fel, ma jóval kényelmesebb a telefonálás.
Max. annyi jelöléssel, hogy pl. Kovács Mária élettárs.
Vagy: édesanyja, Nagy Lászlóné.
Jaj istenem,
anyósom is ugyanezt mondta, amikor férjemet műtötték: miért nem szóltunk előre, ő is itt lett volna és fogta volna a férjem kabátját.
Voltunk vagy 15 éves házasok akkor :-).
Engem adott meg értesítendő személynek, minden más furcsa lett volna :-)
A te párod anyukája még nem fogadta el, hogy a párod már elsősorban hozzád tartozik :-(
Nincs gyerek.
Az anyja azt mondta, hogy ha nem lenne ez a vírushelyzet, ott lenne vele a kórházban...
Ezekután lehet gondolkodni, kinek ki a fontos.
Nem azt mondom rossz ember, de érzelmileg nem szakadt el az anyjától.
Gyermek van?
Sose kérték azt se,hogy a cím közös e.(persze az,de nem kértek papírt róla)
Pedig igen nagy mûtétekről volt szó.
Ez nem így van!Az összes műtétemnél 14 alkalommal mindig az élttársamat adtam meg közeli hozzátartozónak.
Nem kell házasnak lennie.
Amúgy fura ez nekem is...4,5 év után.
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Hogyan változhatnék meg? 0 bizalom. Tönkreteszem a párkapcsolatomat, megőrülök.