Páréves Panasonic Plazma meghalt (beszélgetés)
Köszi a filmet, nagyon érdekes volt.
Természetesen bevizsgáltatom a Pana szervízben, és macerálni fogom a Panasonicot elég rendesen. Mások is ugyanígy jártak, úgyhog sok reményt nem fűzök hozzá.
Anyukám NDK-ban vett vasalója, amit 1970-ben vásárolt, még mindig tökéletesen működik!!!!!
Az utóbb 1-2 évben újat kellett vennem az alábbiakból:
- elektromos fogkefe, oral-b, kb 3 éves lehetett, ez volt 3.
-hajszárító, siemens, kb 5 éves lehetett
- hűtő, whirpool, 5 éves
- sony mp3 lejátszó, 3 éves ( a 15 éves walkman-em még működik!!!)
- vasaló, tefal, kb 8 éves lehetett (ez még bele is fér)
- HP nyomtató, kb 4 éves lehetett, majd az új HP nyomtatóm is elromlott fél év után, de szerencsére garanciális volt, így kaptam egy újat,
- telefonok, a mostani samsung 2 éves, de már félig halott (érintőképernyős)
Működik:
12 éve vásárolt noname mikró, és úgy melegít, hogy mindenki csodájára jár. SOha semmilyen baja nem volt.
-Tefal vízforraló, kb 10 éves. Semmi baja.
Hát igen, de azért brutál, hogy folyamatosan cserélgessem a háztartási eszközeimet. Drágalátós, kb 5 éves WHIRPOOL hűtőmet is ki kellett dobni, miután többtízezer forintot költöttem a különböző szervízekre, diagnózisra, azt mondták, dobjam ki. Most vettem egy Bosch-t. Remélem, nem hal meg egyhama.
Ez a Panasonic nagyon bánt, szerintem extrém, hogy 3 év után meghal, főleg, hogy alig néztem. Ha rendesen nézem, kb 3 órát naponta, akkor szerintem már másfél év után beadta volna a kulcsot, nagyon extrabrutáldurva. Gratulálok a Panasonicnak.- IDEAS FOR LIFE!!!! Nekem azt az ideát adta a Pana, hogy NEVER BUY A PANASONIC!!!!NEVER EVER!
Édesapáméknak a garancia lejárta utáni hónapban romlott el a Panasonic plazmatévéje. Nem tudom, ugyanez volt-e a baja, kb. 50 ezer lett volna a javítás. Nem kérték...
Próbálkoztunk, hogy most járt le a garancia és azért ez nem normális dolog, csinálják még meg garanciálisan, de semmi.
Sziasztok,
2009-ben vásárolt Panasonic TH 37PV80-as plazmatévém meghalt. 7 villanásos jelzést ad a lámpája, külföldi oldalakon azt olvastam, hogy ez egy nagyon nagy bajt jelent, SV/SC/SD meghibásodás, aminek cseréje nem is biztos, hogy lehetséges, vagy ha igen horror áron. S azt is olvastam, hogy ez egy szériahiba, és emiatt a Panasonic meg is hosszabbította a garanciát, mert bizonyos számú óra után a tv -nél kijön a hiba. Mivel keveset néztem tévét, nekem természetesen a garanciális idő lejárta után jött ez elő. Mit tudtok erről? Mit csináljak? Azért elég luxus, hogy 3 évente új tévét kelljen vennem, főleg, hogy most pénzem sincs rá!!!! Segítsetek! A páréves hűtőmet is most nyáron kellett kidobni, totál kivagyok, hogy a baromi drága termékeket párévente le kell cserélni....
Ha horrorárú lesz a javítás, szerintetek fordulhatok a Panasonic-hoz jogorvoslatért? Ez egyébként normális, más tévé is meghal ennyi idősen?
További ajánlott fórumok:
- Szülés közben meghalt a kisbabám...
- Ha meghalt valakid, akit szerettél gyere ide
- Mi a véleményetek erről a két kameráról: Sony DCR-SR32, Panasonic SDR H20
- Körülbelül 20 éves Panasonic tv-n, nagyon halk a hang. Lehet javítani házilag?
- Panasonic plazma tv-hez fali konzolt lehet kapni, amely nem gyári, de biztonságos?
- Mik a tapasztalatok a Panasonic ES-WD10-V503 epilátorról?