Paranoia vagy tény? (beszélgetés)
Téged azért utálnak, mert van eszed :D és logikusan érvelsz, és a szemébe vágod a tutit az embernek. Ezt meg nem annyira szeretik az emberek. Ha nem vagy megértő, buksisimis, utálnak :D De no para, vagyunk így még páran, én kb lesz@rom :D
Ha valakit folyton támadnak, akkor a hiba benne van. Vagy folyton hülyeséget beszél, vagy folyton rossz társaságot választ.
B verzió, hogy tényleg paranoiás.
Nem tudom és nem is érdekel! :D
Mert van véleménye a dolgokról és ki meri azt mondani. Általában aki ilyen annak legalább annyi ellendrukkere van, mint aki mellette áll.
Ha csak arra válaszolna , mit ivott, evett, hogy aludt, senki nem törődne vele.
De ezzel nem csak ő van így hanem nagyon sokan.
"Ha mindenki szeret nincs egyéniséged"
Akár az utcáról legyen szó, egy csoportról.
Na, hát valószínűleg én is tudom, és mindenki más is. Ha egy embernek több is beszól, akkor érdemes elgondolkodni, hogy miért. Tökmindegy, hogy jogos vagy jogtalan, valamiért van, a fórumozás velejárója. Engem is sokan utálnak itt, úgy látom téged is sokan fognak, vagyunk ezzel így egy páran...
Elkanyarodtunk a témától. Azt meg tudom, hogy kinek és miért szólok be. Az nem érdekes, hogy megvédi-e magát.
Elég sokat olvasgatok itt, de nem tűnt fel, hogy ez általános lenne. Mondanál példát?
Te mivel érzed különbnek magad bárkinél is?
Te lehet hogy nem szóltál be neki,de lehet hogy másnak igen,másrészt pedig te csak sunyim a háttérből nézelődsz.Te miért akadsz fent ilyen dolgokon?Megvédi magát,ha úgy akarja.Lehet,hogy kifejezetten élvezi,hogy néha a középpontban van:)
Ki írta, hogy engem? Egy totálisan általános jelenségről van szó.
Én inkább azt látom, hogy próbálsz meglovagolni egy témát, ami 2-3 emberen kívül (aki aktuálisan benne van), nem érint senkit, és már lezáródott, de te hajtod a magadét. Mindig van, akinek beszólnak és mindig van aki beszól, ahogy tetted ma te is az "annyi agyad van, mint egy molylepkének" hszeddel... miről beszélünk?
Kit utál mindenki? Téged? Miből gondolod?
Szóval, hogy létezik az, hogy valakit folyton támadnak? És ha így van, miért van paraniásnak nyilvánítva amint erről panaszkodik? Mi rejlik a közutálat mögött?
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálok rosszul? Vagy tényleg megbuktam, mint anya?!
- Halálbüntetés, tényleges életfogytiglan vagy inkább prevenció
- Vágóhídi dolgozók vagy akik látják a rendszert közelről, tényleg ....?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Megcsalás, női megérzés...vagy csak paranoia?
- Én látom rosszul vagy tényleg így van?