Pánikbetegséggel küzdök, viszont repülnöm kell.Segítsetek! (beszélgetés)
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy szedett-e már valaki közületek Jarvis retard 75mg-t tablettát? Örülnék, ha leírnátok a tapasztalatokat a gyógyszerrel kapcsolatban.
Köszönöm
Szerintem a repülőn tudják kezelni ezeket a dolgokat. Lehetnek tapasztalataik. Ezért előre szóljál és oda fognak figyelni rád.
Tudom mi a gondod, én is pánikbeteg voltam, szerensére már 4 éve tünetmentes. Repülni még nem repültem, de biztos ki fogod bírni. Drukkolok!
Igyekszem,nem lesz könnyű,de megpróbálom.Egyébként sokszor a laikusok jobb tanácsokkal szolgálnak,mint az orvosok,mert lehet,átélik,amit az orvos nem,szerencsére nem.
Pl,azt már tudom,hogy nem szabad ablak mellé ülni,meg mondta a férjem,hogy szopogassunk cukorkát a légnyomáskülönbség miatt.Leginkább a felszállástól félek,meg a repülőtől,és a repüléstől.Az agyam tudja,hogy a felhajtóerő fenntart,meghogy lazítani,csak pont az a lényege ennek a betegségnek,hogy akármilyen okos vagyok vagy mi,az agyam felmondja bizonyos helyzetben a szolgálatot.:-)
Szerintem,próbálj meg a kislányodra összpontosítani. Tereld el a figyelmedet a vele való foglalatossággal.Mesélj neki a repülés szépségeiről,meg hogy milyen jó lesz,hát ha így saját magadat is megnyugtatod.Ha, nagyon ideges vagy ráragaszthatod a kicsire is, és Ő is félni fog.Nekem írtozatos pókiszonyom van és félek a sötétben is,de hogy a lányom ne rettegjen a póktól nekem is látszólag le kellett győznöm az iszonyomat,megfogni és úgy mesélni róla,mintha valami kedves kis állat lenne.
Tudom laikus vagyok, remélem kapsz ennél szakszerübb segítséget is :)
Szurkolunk, hogy jobban legyél-gyógyszer nélkül
Érezd, jól Magad, aztán lehet, hogy elmúlik.Orvos adta a gyógyszert?
Sziasztok!
Pánikbetegséggel küzdök,csak Frontint szedek,de csak ha érzem,hogy jön a "roham",mert nem szeretem a gyógyszert.A lelki megerősítésben,természetes dolgokban jobban hiszek.Viszont most olyan élethelyzettel állok szemben,amit nem tudom,hogyan kell leküzdeni.15-én repülnöm kell Londonba.A Malév gépével megyek.Viszem magammal a 3 éves kislányomat is.Nem tudok másképp kijutni,mert a vonat megerőltető egy ekkora gyerekkel,autó meg nem megoldható,mert a párom ott vár minket a reptéren Londonban.Épp költözünk.Kérlek titeket,aki hasonló gondokkal küzd és repült már,esetleg szakmabeli,hozzáértő személy(pszichológus vagy utaskisérő,stb.) segítsen,hogyan kell ezt túlélni,illetve lásson el praktikus tanácsokkal,tapasztalatokkal.A ferihegyi reptéren csak általános infókat mondtak.Abszolut nem nyugodtam meg tőle.Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Nagyon erős hypochondria és pánikbetegség. Kérlek titeket beszélgessünk!
- Mi a véleményed a pánikbetegségről?
- Meggyógyultam a pánikbetegségből!
- Hogyan lehet a pánikbetegséget leküzdeni?
- Van olyan pszichológus is, aki nem maszek, hanem a tb fizeti? Nincs pánikbetegségem, csak magánéleti és lelki válsággal kűzdök