Pánikbetegség és tünetek (beszélgetés)
Nem kell beparázni, a 2500-ik roham után már elfogadod és uralni tudod. Nem vívod meg a harcodat és ez a gyávaság ellened fordul. Ha mersz konfrontálódni, ha kiállsz magadért, akkor a pánik is csökkenni fog. Állj bele kihívást jelentő dolgokba. Jó ha rendszert is viszel bele. Menjél el edzeni, futni, mondd ki az igazad, állj bele a pofonba, nézz bele a mélységbe, stb. Pont az a lényeg, hogy a félelmeid rád támadnak és ez maga a pánik. Mert nem vívod meg a harcodat! Mi az, amiért szívesen küzdenél még ellenszélben is? Ez az aktív része! Itt győzöd le a félelmeidet! Itt tanulod az önbizalmat!
A passzív része lehet a lazítás. Semmi extra, csak megtanulod lefekvés előtt ellazítani magad. Itt engeded ki a feszültséget! Itt simulsz ki!
Gyógyszert felejtsd el!
(egy gyógyult)
Sziasztok.
Röviden a történetem. 2015ben volt már egy panikbetegsegem. Akkor tetőtől talpig ki vizsgáltak,hála égnek sehol nem találtak semmit. Aztán egy jó háromnegyed év alatt helyre jöttem. Utána évekig nem volt semmi bajom . Aztán most egy jó fèl éve megint elő jött a panikbetegsegem, igaz elkezdtem csinálni a jogosítványt csak kétszer megbuktattak forgalmi vizsgán meg az első oktatommal nem jöttünk ki. Aztán jöttek az ünnepek és megbeszéltük hogy majd januárban keressük egymást. De ekkor már úgy voltam hogy abba hagyom az egészet. De végül jött egy lehetőség hogy váltsak iskolát meg oktatót is,vele sokkal jobb hangulatba telnek az órák. :) de nem sokára lesz a vizsgák és mióta megtudtam az időpontot azóta megint előjöttek a pánikbetegség tünetei. Mellkasnyomas fejfájás stb. Járok Pszichologus szedek hangulatjavítót meg nyugtatót is. (Xanax) de nem mindig érzem hogy használna. Amikor érzem hogy jön a mellkasnyomas akkor mindig be parazok hogy valami bajom van. Esetleg valaki volt már hasonló helyzetben?
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Nagyon erős hypochondria és pánikbetegség. Kérlek titeket beszélgessünk!
- Mi a véleményed a pánikbetegségről?
- Meggyógyultam a pánikbetegségből!
- Mi különbözteti meg az infarktusos tüneteket a pánikbetegség tüneteitől?
- Hogy múlasztható el egy generalizárt szorongás, ami pánikbetegségi tünetekkel jár?