Panel lakás fürdő-wc felújítás (beszélgetős fórum)
Na lányok, most estére megugrott a buli végösszege...
Csak a vizes munka, amit úgy tűnik, hogy ma végre befejeztek 40.000 ft volt :((((((((((((
Nekünk olyan 350000ft volt 5 éve....de teljesen szét lett verve....a csövek a panelba lettek beépítve,kádat kiszedtük,zuhany került a helyére....stb...
Valahol van kép is róla a naplómban!
Közös fürdő, wc 3 éve 500e. +mini előszoba járólapozása.
De nekünk semmi dolgunk nem volt, mindent a szakemberek csináltak (csempeleverés, sitt elhordás).
És sztem gyönyörű lett anno.
De nekünk a falat nem burkolta, meg a padlót sem. Így ugye elég volt 2 doboz csempe... (5 éve volt burkolna, nagyon szép állapotban van, nem akartük leszedni. Mondjuk lég nehéz volt azonos csempét találni 5 év után. :S )
Na igen, azt a tekerős lefolyót mi 8 ezerért vettük!
nagyon olcsón megúsztátok, pedig én is mindent akciósan vettem, alkudtam, lejártam a lában, 3 nagy áruházban is voltam és még a kis szerelvényboltban is...
Ja és nem is vettünk új kádat csak 4000 Ft-ért egy felújító készletet a lefolyóhoz, hogy olyan tekerős legyen a dugó.
vagy ha még akadt is volna akkor ilyen napi pár órában, meló után és akkor sose lett volna kész..
Így meg a burkoló azt mondta 3-4 nap, de ahogy most látom ez 4 lesz.
Akkor ha nálunk megáll 200-ban még jó is vagyok?
Csak az a baj, hogy itt most minden teendő, egyeztetés, utánajárás egyedül az én nyakamba szakad :(
Mi a burkolást csináltuk sk., kb. 3 hónap alatt vettem meg hozzá mindent, de mindent kifogtam akcióban, így az anyag költség sem volt sok. Jó, ez 5 éve volt.
Én nem fizetnék burkolónak, fiamnak ez volt ez első próbálkozása (nem ez a szakmája), és nagyon szépen sikerült. Előtte évben "szakemberre" bíztuk az előteret, bár ne tettük volna...
Ha már túlestél egy ilyen felújításon megtudod nekem mondani, mennyibe volt az egész végösszege?
Minden nap csak gyarapszik az összeg, teljesen kivagyok :(
Ma csinálják a vizes munkát, és még ezután 3 nap burkolás van...
ÁÁÁÁÁÁáááááááá