Panaszkosár :) (beszélgetős fórum)
Én is a te oldaladon akarok lenni! Lehet öregkoromra egy koszos, büdös vénasszony leszek, mert most nem találom az arany középutat.
Te csinálod jól!
Te tartod fenn az egyensúlyt. Én pl. rendetlenségben élek, bár a koszt én sem tűröm. De a rendet sem viselem sokáig, mindig teszek ellene. Ha senki nem lenne, aki rendet rak, egy idő uztán bekrepálnék, mert nem tudnám tovább burjánoztatni a rendetlenséget, vagyis létemnek semmi látszata nem lenne. Ebbe meg belehalnék.
Ezt azért meséltem, hogy lásd, mennyire fontos az egyensúly...:)
Itt már több mint két éve a kutya sem járt, éppen az én panaszomnak való hely ez, mert az sem érdekli a kutyát sem, hogy elegem van abból, hogy a családomban én vagyok az egyetlen rend- és tisztaságmániás, és ezért mindig mindenki után nekem kell takarítani, és már belefáradtam, és borzasztóan utálom, hogy nem vagyok olyan hanyag mint a férjem és a gyermekeim. És most ráteszem a kosárra a fedelét. NO COMMENT!
Hazudik... hazudik és hazudik...
nem kaptam meg még válszokat, peddig ugy váratam, annyi embertől.. :))
Van egy kiszemelt férfi az életemben, de mindig lemondja ha találkára kerülne a sor. :-(
Oh, akkor van elege mindenkinek :(
Nem túl szép a fenyőfa, amit vettem,elolvadt a hó,esik az eső!
Én 31.-e reggel végzem, mert akkor is dolgozom.. :P Fogalmam sincs mi lesz este..
Nem értem, miért hagyjuk, hogy mindig kihasználjanak??? :-(((
A párom meg 31-én este 6-ig fog dolgozni, emiatt nem mehetünk Besenyõre a haverokkal, mert lekéssük a mikrobuszukat...
24.-e reggel végzem a munkahelyen..
Átalszom a fél napot :S Ha meg nem, olyan leszek, mint a mosott ... :D
Jöjjön valaki,és fejezze be helyettem a takaritst,mert soha nem jutok a végére....
Az én kutyusom ma halt meg :(( inkább túrna föl mindent...olyan szomorú vagyok miatta...
illetve retteghetsz, hogy korán elolvad
Már annyira tele a pohár!
jaj!!! Esik a hó!!! Nem tudom, hogy tudok haza menni karácsonyra!!!!!! Miért pont most esik????
:)De nem nagyon szomorú,most vígasztalja a hatalmas fehér hó,imád benne fürdeni!
én órákig irhatnám de feleslegesnek tartom:(
nem akar eltünni a szomorúság a szívemből...
:))) akkor most a kutya nevében is született egy panasz :))
Szeretnék már otthon lenni, de voltak bizonyos tényezők,melyek megakadályozták, hogy 4 nappal hamarabb otthon legyek KARÁCSONYKOR!!!
Én írok egy jó dolgot!
Van egy ónémetjuhász kutyám és előszeretettel ássa ki a az előzőleg elültetett virágot vagy a 3 méteres tuját!
De megfagyott a föld,így szegény hiába próbál ásni nem megy neki és nagyon nem érti!
Jót röhögtem Rajta!A kis "dög",jóráb..fázott!
de van...napok óta majd fel robbanok az idegtől sikerül egy bizonyos embernek mindig felhúznia engem egy egoista önző ember akiről szó van...