Pályázati lehetőségek ma Magyarországon? (tudásbázis)
Nekem is ápr 15 a leadási határidő. Nagyon le vagyok maradva. Sajna munka mellett nagyon nehéz.
De mostmár muszáj elkezdeni.
Most nincs kérdésem, de majd ha lesz,akkor írok.
Köszönöm szépen,h ilyen segítőkész vagy! :)
Szívesen:) Lassan kész leszek vele, nekem is sokat szívózott a tanár, de csak találtunk egy közös pontot, ami többé kevésbé mindkettőnknek megfelel. Ápr 15 a határidő, de már két héttel előtte látni akarja a kész "művet" hááát:D
Neked?
Most megyek aludni:) De ha van még kérdésed írd le, holnap igyekszem válaszolni. Sok sikert!
Felírtam a könyv címeket, holnap megnézem a könyvtárban. Nagyon szépen köszönöm! :)
Te hogy állsz vele? Mikor van a leadási határidőd?
Az általános bevezető részhez nagyon ajánlom Makkai Gergely: Vidékfejlesztés c könyvét ill még ami használható Bálint János Vidékfejlesztési menedzsment és marketing.
Volt vidékfejlesztés tárgyam, akkor ezeket ajánlották nekem ebből is tanultam a vizsgára, de a te témád nem vág egybe az enyémmel. Én a regionalizmusokra vagyok ráállva, de remélem azért segítettem:) Sok sikert!
Most írom a szakdolgozatomat pályázatokkal kapcsolatban. Sajnos,amit eddig írtam visszadobta atanár, így kellene egy kis segítség, akinek van ebben tapasztalata.
Ezt küldte vissza a tanárom:
1. A pályázatokkal, a projektmenedzsmenttel kapcsolatos szakirodalom áttekintése
2. A pályázati lehetőségek ma Magyarországon.
3. A pályázatíró cégek tevékenysége
Aki tud az kérem segítsen. Nagyon szorít a határidő.
Köszönöm előre is! van pár ötletem, de úgy látszik eddig sem voltak jók a gondolataim :(
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Első lakás/ház vásárlásakor friss házasként milyen lehetőségeink vannak (hitel, kedvezmény, pályázati lehetőség, stb.)?
- Van Magyarországon lehetőség arra, hogy egyedülálló nőnek mesterséges úton legyen gyereke?
- Munkalehetőség külföldiek számára Magyarországon?
- Hol található welness/gyógyfürdő Magyarországon, ahol van campingre is lehetőség?
- Van mostanában turisztikai pályázati lehetőség felújításra?