Ózdi szülészet -tapasztalatokat várunk (beszélgetés)
Én Ózdi vagyok,és CSAK JÓT TUDOK ÍRNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1984 az mégis csak 1984,és nem 2012!!!!Én 2010 júliusában szültem,azóta már 1,5 éves a fiam!!!!!
33.-ik héten szombat este majdnem éjfélkor vittek Miskolcra a Megyeibe.Ahoz az Ózdi 1 luxusszálloda.Miskolcon egymás seggében vannak az orvosok,akik flegmák,pénzéhesek(1kivételével)És úgy jöttem haza a következő pénteken saját felelősségemre,mert NEM bírtam ott!!Miskoci mocskos,az Ózdi tisztaságból is első lett az Évkórháza szavazáson!!!!
Picixy-itt Ózdon 4 orvos van(Még 3-al több volt,de 2 nyugdíjba ment,az egyik meghalt belőle,1 meg kiment külföldre)1 belőle az osztályvezető főorvos.Ő magasan a legjobb,meg ultrahangban is-neki köszönhető,hogy van 4d.De az a "baj"vele,hogy 1 kicsit flegma,lekezelő.Ha nem vagy komplikált eset,mint én akkor rendes lehet veled.Mondjuk a végére már megismertük egymást,sőt a szülésemnél is bent volt(nem ő csinálta a császárt).Az ápolónők 95%-a szülésznő-nagyon hozzáértő mind,csak jókat tudok írni róluk,talán az egyik aki olyan magának való,őt nem igazán tudtam kiismerni amíg benn voltam(mert sokat voltam bent a terhesség alatt,főleg a vége felé).A csecsemősök is 2 kivételével nagyon jók nagyon hozzáértők(mondjuk az a 2-vel is csak az volt a bajom,hogy flegmák voltak).Van egy a rangidős csecsemős-Marika néni-na őt egyenesen imádtam.A mai napig emlegeti a fiamat.Lassan 30 éve a szakmában van.Nagyon profi!!!!!
Most nem tudok így írni.Kérdezz nyugodtan!!!!
1984-ben, de nem szeretném leírni őket.
Egyébként sem szeretném Ózdot eláztatni hiszen mégiscsak ott születtem..és szeretem is!
Lányok szerintem ne aggódjatok annyira mert az nem jó. Úgy kell neki vágni az egésznek h nem lesz semmi baj! Csak pozitívan!
Szia!
Ez mikor volt?Mindenre kíváncsiak vagyunk.
Szia
Hát én Ózdi vagyok ill. voltam de nem szívesen szülnék ott. A lányom most 27 éves és ha nem visz be az apám miskolcra szülni akkor talán meg is halok. Jobban mondva amikor a zárójelentéssel haza mentem azt mondta a kedves doktor úr h jobban tettem h miskolcon szültem mert már rég nem élnék. Az igaz h akkoriban még nem volt annyira az Ózdi kórház gépekkel felszerelve talán mint most.
A hugom Ózdon lakik de ő is feljár ide pestre nőgyógyászhoz mert elvesztette a bizalmát az ottaniakban. Röviden ennyi.
Egyébként ez csak az én véleményem. Gondolom sokaknak van azért jobb tapasztalat is! :)
Reménykedjünk benne!
Sziasztok!
Nagyon szeretnénk tapasztalatokat az ózdi szülészetről,akár jó,akár rossz.Nem ózdiak vagyunk,így nincs nagy rálátásunk,de ott szeretnénk szülni(barátnőm és én is).Előre is köszi a hozzászólásokat!