Oxytarm tabletta vélemenyek (beszélgetés)
Te tudod..kívánom,hogy megtaláld.Ha nem akkor érdemes lenne a vizsgálatokra elmenned.
Minden jót.
Az van ráirva hogy kúraszerűen és folyamatosan is szedhető ha a probléma fent áll..na az utóbbit nem ajánlom senkinek, nehogy úgy járjon mint én..idézem:
"Fontos hangsúlyozni, hogy az OXYTARM® kúraszerű használata hozhatja a legjobb eredményt. Ezért évente minimum egy három hónapos kúrát célszerű végezni. Szükség esetén az OXYTARM® folyamatosan is fogyasztható."
Én írtam neked tanácsot olvassd vissza.
Nekem a normix 1hónapig segített utána már az se.
Légyszi olvass vissza.
Ha van lehetőséged menj el ide:
A tükrözés nálam mindig negatív volt.Ez egy idióta doki amúgy.
Tud rendesen sz.ni a problémát át se érzi.
A Lavelac nekem.használt. Igaz kicsivel többet vettem be belőle. Mindennap tudtam tőle menni wc-re.
Csak a puffadás... mikor lett munkám abba is hagytam amiatt.
Velem közölte az orvos, hogy ez csak egy probléma.
Állítólag műszeres beutalóm volt , de az orvos közölte a tükrözés
veszélyes , nem csinálta meg.
De azon teljesen ki vagyok akadva , hogy azt mondja egy vegának egyen zöldséget. Röhejes!
Neked is ajánlom azokat a vizsgálatokat.
Nekem e sok közül egyetlen egy mutatta ki a bajt.
Ezért is derült ki csak 33 év után.
Én szedtem anno.15évesen 2évig.De nem használt.Mondjuk engem ne vegyél alapul.Nálam 33évesen derült ki,azért nemtudok születésem óta nagy wc-ni magamtól,mert a vastagbelemben az idegek ami a falon vannak nem működnek.Mióta megszabadítottak eme utálatos szervemtől azóta van vége a szenvedésemnek.
De azért leírom a tapasztalataimat hátha segít:
-Lavelolac(semmi hatás csak borzamas püffedés)
-biszakodil cuccok:jó egy ideig,amíg hozzá nem szoksz
-szenna:ez hatásos csak nagy görcsökkel jár
-szűztea kapszula:ez szennát tartalmaz kis mértékben ez 5 évig segített amíg hozzá nem szoktam
-tamaris lekvár:semmi hatás
-ricinus olaj:semmi hatás
-guttalax:amíg nem szoksz hozzá oks
-moxalole:semmi hatás
Fontos lenne,hogy kivizsgáljanak hidd el ezeket elkezded annyi mert olyan mint a drog a belednek.
Megirom inkabb milyen vizsgalatok kellenenek:
-vastagbéltükrözés
-kilégzéses vizsgálat(laktuóz,laktóz)
-vastagbéltranzit vizsgálat
-vastagbél rtg kontrasztanyaggal
-glutén teszt vérből
-defekográfia
-manometria
Ha ezeken túl vagy akkor gondolkozz gyógyszerben.
-
Nem jó ilyen szereket évekig szedni folyamatosan.
A rostokon-folyadékon túl a lelki dolgok is számítanak.Azt is rendezni kell.
Én is székrekedéses vagyok gyerekkorom óta. Se tej, se must , se édesítőtől nem jobb! Más megiszik egy pohár mustot és " beköltözik" a wc-re én meg annyit ihatok belőle, amennyi csak belém fér.
Voltam kivizsgáláson is. Egyek zöldséget gyümölcsöt , főzeléket. Mondom - de doktor úr vegetáriánus vagyok. Válasz ja haha . Na ennyi volt a kivizsgálás.
Úgyhogy átérzem a kérdező problémáját. Én váltogatom a hashajtókat. Úgyhogy , ha ez jó amiről kérdeznek mindenképp kipróbálom.
Nem kellene egy kivizsgálást csináltatnod? Ez maga a borzalom hogy székrekedésed van ilyen régóta.
Természetes dolgokra nem rendeződne? Lekvár, reszelt alma, szezámmag, lenmag?
Nem étkezel egyoldalúan?
További ajánlott fórumok:
- Bromocriptin tabletta vélemények
- Neuroptim tabletta: vélemények?
- Polybé tabletta szedése kullancsok ellen! - tapasztalatot, véleményeket kérnék
- Mi a véleményetek a zsírégető tablettákról, porokról? Használ?
- Szedett-e valaki Claritine (allergia ellen) tablettát, és mi a véleménye róla?
- Jovital c rágótabletta véleményeket várok, aki használja