Otthoni tanulás (beszélgetős fórum)
Hivatalosan mától vakáció!
Jó pihenést mindenkinek! ☺️
De, el tudtam, de ez az ő feladata lett volna...
Suliban is ez volt a gond, nem magyaráz de üvölt ha nem tudják.
Én magyaráztam akkor is mikor volt iskola.
De nem az én dolgom.
Nálunk sem ártott volna metekból videó, vagy valami.
A többi tantárgyal nincs gond, de ezzel rengeteg.
A fő tantárgyak közül a matak a gond.
Leírja, hogy hányas oldalon melyik feladatokat kell megcsinálni. Ugyanez van új anyagnál. Ahogy a te gyereked nem kapott magyarázatot kerület, terület számításhoz az enyém sem. De oldja meg! Tört számok dettó.
Becslések pedig az agyamra mennek.
802-őt felfelé, 808-at lefelé. MIÉRT?
De a dogát is írjuk meg hamar, mert ő elutazik pénteken, és még ki akarja javítani... Nyaljon sót.
Elegem van az egészből.
Ja, tesi:komplett videót kell küldeni az adott feladatsorokból.
Az nem jó. Csak megutáltatják a gyerekekkel a tanulást. Én fiam iszonyúan élvezte, persze leginkább azt, hogy együtt lehettünk ilyen sokat.🥰
Nálunk ének nincs, informatika meg még nem tantárgy. Ahogy tesi is csak annyi, hogy fotózzuk a srácokat, ha kimegyünk ide-oda és ők mozognak.
Nekünk csak feladatok voltak. Néha a tanár néni mondta fel a tananyagot egy youtube videóban. 1 nap volt az alaptárgyakra (matek, magyar) a többit (környezet,angol,rajz, technika, etika) csak egy héten 1x küldtek,és volt rá 4-5-6 nap megoldani. Emailben küldtem a fotókat.
És rövid doga a rendmenta oldalon. Még 3x felhívtuk a magyar tanár nénit, versmondás és hangos olvasás miatt.
Nekünk nagyon sok van, jövő héten nyelvtan doga, az biztos.
Meg még ki tudja mi. Énekből is lesz még. Informatikából csak 2 jegye van tuti abból is lesz még.
Nem tudom. De rohadtul elegem van.
Sajnálom. Nálunk már vasárnapra lezárnak mindenkit. Nem is akarták túl terhelni a gyerekeket. Pl a szerdát minden héten pihenőnappá nyilvánították,aznap nem volt feladat.
Nálunk nem az volt a lényeg hogy a gyerekek belepuszluljanak, hanem hogy élvezzék is.
Felelés videochat.
Dolgozat pedig többféleképpen.
Teszt, kérdőív, füzetbe fényképezve , munkafüzetben fényképezve...
Nekünk nem így megy.
Hétfőn elküldenek mindent. Ha gyors akkor már kedden lehet végezni mindennel.
Most a matek cseszett fel.
Ma küldték a záró dogát.
És ilyen nehéz a 3.osztalyos anyag????😲😲😲😲
Hogy felelnek? Milyen a dolgozat írás?
Holnap már az utolsó nap!!!
Szóval fel a fejjel mindenkinek!!!
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Mennyi idős a gyerkőc?
Nálunk is voltak csaták,de egész jól ment. Semmit nem hanyagoltunk el, minden meg lett oldva,és sok dicséretet kapott a gyerek. Mondjuk enyém csak 2-os. A 45 perces dolgozatot 10 perc alatt megoldotta, ötösre.
Én feladom !
Amit kötelező visszaküldeni azt megcsináljuk, de ennyi. Nem érdekel!
Matekból ha meggebed se kap 4-esnél jobb jegyet, de azt is remegő kézzel írja be.
Minden héten dolgozat, felelés stb.
Innentől csak amit muszáj.
Egy idegbeteg roncs lettem.
Nálunk ez a megoldás. 3. osztályos a lányom. Felsőben azt hiszem krétán keresztül jön a lecke.
Nem olvastam mi van külföldön, de remélem szeptembertől mehetnek a mieink suliba.
Nem, nekünk Facebook-on van egy csoportos messenger. Ott küldik át a heti tananyagot.
Ha van amit vissza kell küldeni, azt e-mailben kell.
További ajánlott fórumok:
- Mennyit ér a háziasszony (a nő otthoni) munkája?
- Mennyit költesz egy hónapban csak magadra (fodrász, manikür, pedikür, kozmetikus, otthoni kencék, ruha, cipő...)?
- Mit tennél, ha a párod/férjed, gyermeked apja, az otthoni dolgokból nem venné ki a 'részét'?
- Ha tanulási gondjai vannak a gyermekednek gyere beszéljünk róla.
- Milyen természetes anyagok vannak, amivel serkenthetem magam, hogy jobban menjen a tanulás?
- Terhesség elkerülésére otthoni módszert ismer valaki?