Otthon napozás, meztelen vagy monokini? (beszélgetés)
Sziasztok,ha tehetem es masokat nem zavarok,akkor meztelenul napozom.Nem erdekel masok velemenye.Lemegyek a dunapartra keresek egy jo helyet es nudizom.
Otthon pedig elkeritettem az udvarbol egy reszt,erre a celra.Amugy,az en hazam-az en varam :~)) SZEGYELJE MAGAT AZ ,AKI KUKKOL !
A mi udvarunkba eléggé nehézkes belátni de ha valaki leskelődni akar az úgyis fog.
Ha egyedül vagyok itthon vagy édesanyámmal akkor csakis meztelenül napozok.
Ha a család többi tagja is itthon van akkor pedig egy fürdőnadrágban.
Sziasztok
Mivel pasiként monokinizni elég nehéz, így ebben a fülledt melegben csakis meztelen, a lakásban és a kertben is.
Hozzánk elég nehéz belátni az udvarra, de hát olyan kert nincs ahová ne lehetne, de ez különösebben nem zavar. Ha valaki leskelődni akkor had leskelődjön.
Sziasztok!
Meglepődtem, hogy ennyien írtátok, hogy meztelenül vagy bugyiban napoztok. Én alul fürdőruciba, felülről pedig pántnélküli topban napozom, úgy, hogy akkorára fel meg lehúzom, hogy épp, hogy csak nem látszódik semmi. A fürdőruha felsőm nyakbaakasztós szal az meglátszódna...
Én általában zenét hallgatok közben, így nem is hallanám, ha jön valaki. Meg am sem szeretném, hogy a családból bárki is meglásson.
Csak én vagyok ilyen szégyenlős??????
sZERINTEM is otthon meztelenül!
Ki probáltamár?
CSAK MEZTELENÜL!!
Nem szép a foltos test!
Szia Dytta!
Én ugyan "csak" egy pasi vagyok,de remélem,"valakinek" azért megfelelek...:)
Szóval te meztelenül szoktál napozni.Jó is az...Tapasztalatból mondom.Én is meztelenül szoktam napozni.Régebben jártam nudistrandra is,de most már inkább a kertbe fekszem ki egy szál semmiben...Nagyon kellemes.
Egyébként csatlakozom Xanderhez...:)Én is szeretnék a szomszédod lenni.:))
Sziasztok!
Van valaki?