OTP-s kártyámhoz elfelejtettem a pin kódot. Ha 2x próbálkozom, már benyelheti a kártyám? (tudásbázis)
Azt viszont nem néztem meg hogy esetleg lejárt-e?
Tavaly áprilisban igényeltem.
Időm se volt rá meg nem is gondoltam hogy megnézzem mert nem számítottam rá hogy benyeli!
Jól megjártam nemhogy 2x próbálkozzam és 3x-ra benyeli,első kísérletemre elnyelte a kártyát.
Azt mondták a telefonba hogy kb. 1hét,10nap mire beér a fiókba és ott átvehetem,de mivel a pin kódot én adtam meg és ha nem emlékszem új kártyát kell igényelnem.
nem úgy értettem
hanem megmondták kerek perec h sajna nem adhatnak ki, ilyen esetben új kártyát kell ígényelni és 2 hétre rá meg is kaptam az új kártyát új kóddal
nekem sem úgy adták, hogy tessék itt a pin-kód
ugyanúgy kaptam mint legelőször, lezárt borítékban
legyártatták, na
nekem nem kellett új bankkártya, csak legyártották a pin-kódot újra, párszáz forint volt
bankfiókban lehetett átvenni
nem nem adják meg a kódot sajna
én elfeljetettem mert nem shaználtam és mikor bementük azt mondták ők nem adhatják ki. új bankkártyát kell igényleni és ahhoz jön új kód.
alig 1-2 hónapja intéztem el
Hát látod erre nem is emlékeztem hogy ők adtak kódot.
de talán meg lehetett változtatni,nem tudom,így emlékszem.
De abban igazad van hogyha benyeli mászhatok be,csak semmi kedvem nem lett volna.
Én hülye,hogy elfelejtettem!
Ez tuti?
De köszi a gyors választ!
Van egy otp-s kártyám mait 2 éve igényeltem de nem használtam.
Most érkezett rá pénz és le szeretném venni de elfelejtettem mit adtam meg pin kódnak.Ha 2x próbálkozom,már benyelheti a kártyám??
Jó lenne e miatt nem kéne beutazni egy otp.be.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Babatervező (most próbálkozók:o)))
- Babagondolatok - kezdeti próbálkozások élesben 2014
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni