OTP Netbankba nem enged belépni, mi a teendő? (tudásbázis)
Az enyém is jelzi, ha valamit frissít, de ez alkalommal, ezzel az applikációval nem így volt.
Miután próbáltam úgy is, hogy lekapcsoltam a wifiről és mobilnettel is csak ez a hibaüzenet jelent meg hívtam az ügyfélszolgálatot és ott kaptam tanácsot a frissítésre.
Tömegesen előforduló hiba volt.
Nálam megoldódott.
Köszönöm!
Most lett frissítve a napokban 🤷♀️
A telefonom automatikuson kidobja ha valamit frissíteni kell.
Nem kell bemenni a bankba. Nálam is volt ilyen. Felhívtam a +36 1 366 6666 számot, ott a megfelelő menüt és segítettek.
A Smartbank alkalmazást frissíteni kell (a régit).
Play áruházban megkeresni és ha telepítve van, akkor a frissítést választani.
Sziasztok!
Tegnap óta nem enged belépni a smartbankba.
Folyamatosan azt írja:
Hiba a kommunikációban. A kiválasztott wifi hálózat a smartbank használatához nem megfelelő.
Letöltöttem az új appot, ott sem enged reggelni, visszatettem a régit, vissza reggelés itt sem sikerül ugyan ezt írja ki.
Férjem be tud lépni a sajátjába, barátnőm szintén viszont az ő férjének is ugyan ez van mint nekem.
Valakinél még esetleg? Ilyenkor mi van? Be kell mennem a bankba megint? Nem tudok rendelni mert nem tudom engedélyezni a netbankban.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Miért nem enged belépni az iwiw?
- Letiltott a tabletem és nem enged belépni a gmail-be sem. Resetre nem reagál. Mit tegyek?
- Miért nem enged belépni a hoxa?
- Mit jelent az hogy lejárt a biztonsági időkorlát az iwiwen? Miért nem enged belépni?
- Már a 3. msn azonosítómat csináltam meg, de ezután egyikkel sem enged belépni...ez most mi?