Miért nem enged belépni az iwiw? (tudásbázis)
Akinek nagyon fontos lenne az oldal,az írjon az info@iwiw.hu címre e-mailt és jelezze feléjük a hibát.
(én régen mindig ide írtam amikor rendszeresen használtam az oldalt és hibáim voltak,mindig válaszoltak és javították)
érdekesek vagytok , most a face a menő, bár én már nagyon unom h eggyesek mindenféle hülye videókat meg képeket stb-rak ffel. Engem az iww kb 3 éve nem engedbe egyik lapomra sem minden forumon probálkoztam , azt irták az iwiwesek hogy dolgoznak az ügyön ..de semmi. Hát csináltam egy újabbat, de mostanában halott az oldal hetekig semmi...Nem lehetne a két véglett között valamit csinálni? Ja hát itt a hoxa!!!!
Ma engem sem engedett belépni.A héten a Facebook fiókomat feltörték.Két nap próbálkoztam mire be tudtam lépni.
Engem 2 hete meg beengedett, de most probaltam es nem. Nem hallottam rola, hogy megszunne, pedig nagyon ugy nez ki.
Ezek szerint senkit nem enged be? Én meg már azt hittem töröltek...
Jé,nem is tudtam,hogy van még iwiw!!!!! :D
Nálam több mint fél éve ilyen. :-(
Ma jutott nekem is eszembe, hogy megnézem mi újság arra, de akkor nem is próbálkozom:-)
Én 3 hete próbálkoztam, és azt írta ki, nem jó a jelszó, ellenőrizzem. Próbálkoztam , aztán feladtam. Azóta nem voltam, de a szitu akkor nálad is ua.
Ezt csináltam végig én is. Már egy jó órája kínlódok vele. Nekem is ezt írja ki, de látom másnál is ez a helyzet.
Akkor legyünk türelemmel, majd csak megcsinálják.
A héten valamelyik nap jártam ott, nem volt semmi baj. Ma nem tudok belépni, kérek jelszóemlékeztetőt, azt válaszolja, nem létező felhasználó!
engem sem enged, pedig ma hosszú idő után jártam arra
Létezik meg ez az oldal? :O Most meglepődtem :DD
Lehet nem is tudják,hogy nem jó. :D
Régebben volt,hogy az oldalon egyből kiírták,hogy karbantartás van,nézz vissza később.Majd hátha rájönnek,hogy nem okés.
Ezek szerint nem maradtam le semmiről? :D
Van még ember, aki IWIW-ezik? :D
Engem sem, monnyuk az idejet semtom mikor leptem be utoljara...
Engem sem, bár 1000 éve nem jártam arra, csak miattad próbáltam meg belépni. :)
legalább írnák ki, h vmit bütykölnek rajta ...
neked is köszi. már tiszta ideg voltam . reggel nekem még ment. de akkor nem aggódom, karbantarthatnak, de ha a levélkéim elvesznének, nagyon dili lennék
Sziasztok!
Központilag lehet hiba,majd megjavítják! :)
en se tudok belepni, mar tobbszor probalkoztam ma.
imádlak,köszi:) akkor nem törtek fel :)
Nálam se jó.Most néztem meg,azt írja,hogy hibás e-mail cím vagy jelszó.Biztos központi hiba,majd megjavul.
További ajánlott fórumok: