Szia:) Nekem van "A" hitelem, az összege 212 ezer körüli, viszont ha csak 1o ezer Ft-ra van beállítva a napi limited, akkor maximum annyit tudsz levenni a kártyáról...
Először: nem a kártyádra kapod a jövedelmet, hanem a számládra, s a hozzá tartozó kártyával vehetsz fel róla pénzt.
Másodszor: sürgősen nézz utána, mert lehet, hogy alapból beállítottak hozzá A hitelt, aminek brutális lehet a kamata, ha egy kicsit is nem figyelsz oda.
Harmadszor: ha már bemész, semeddig nem tart elintézni, hogy telefonon bármikor (akár éjnek évadján) bármit megtudj a számláddal kapcsolatban.
Lecsekkolhatod nyugodtan, h be van e állítva. Próbálj meg levenni nagyobb összeget, vagy kérj le egy egyenleget! Semmi se lesz, ha nincs rajta annyi pénz, csak nem kapsz pénzt. :)
Amikor csináltattam a kártyát,akkor azt hiszem,hogy 10ezer ft lett beállítva.Simán csak üssek nagyobb össeget mint amennyi a kárytámon van? Nem kell külön igényelnem? Ne haragudjatok,ehhez annyira tudatlan vagyok.
Azt hiszem A-hitel a neve.. legalábbis régen az volt :) nekem is 3 havi munkabérnek kellett lennie, annak az összege alapján megállapítanak egy keretet! Akkor bármivel mínuszba mehetsz, utalás, telefonfeltöltés, kp felvétel..
Sziasztok.Már 3 hónapja kapom a jövedelmemet a kárytámra,és talán rémlik,hogy be lett állítva egy kisebb összeg,ameddig minuszban vehetek le pénzt. Létezik ilyen vagy rosszul emlékszem?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.