Ötletes, vicces állatneveket írjatok! (beszélgetés)
Gyerek koromban volt egy kutyánk, neve Ügyes volt.A mostani tacskónk neve:Napos de én szoktam Bátornak is hívni(arra is hallgat) mert nem fél senkitől ha kell neki megy a nagy kutyáknak is ,hogy megvédje Nusikát a rotveilert!:))
Nekem volt egy bak nyulam, mikor kicsi voltam, hófehér hatalmas nyúl volt! Az ő neve Peti volt. Valószínűleg lehetett valami Peti mániám, mert szüleim szerint minden babámat így hívták.
egyszer volt egy cicám kiskoromban akit Marcinak neveztem el mert azt hittem fiú és kiderűlt hogy lány:):)
volt Hópihe nevű macskánk.
A húgomnak volt egy deguja,Bolhás.
Volt egy vörös cicánk és megtanítottuk arra hogy adjon pacsit ezért Pacsi lett a neve:)
az én cicámat is Gülükének hívják:):) azért mert jó nagy szemei vannak:)
Egyszer volt szerencsém egy csivavához, akit Ropinak hívtak! Na most Ropi gondolkodás nélkül nekiment egy német dognak! :)
A kutyánk Süti. Értetlen emberek szerint buta név, de az 5 éves lányunk nevezte így el. Nekünk tetszik és jókat tudunk rajta viccelődni.
Az én törpehörim, Nyali. A lányom adta neki, mert mindig a terrárium falát nyalogatta. :)
A boxerem Maffi.....eredetileg Maffia.
A törpe pincserem Milo, de a párom Őzgerincnek hívja.:)))
Volt egy keverék kicsi kutyám, ő Lafka volt. :)
Az én pumim is Rozi. Ha rosszat tesz, akkor Rozál. Ha még rosszabbat, Rozália. Néha éneklem neki, hogy: Hallod-e Rozika te, gyerünk a moziba be.... Imádja. Ezzel ő az egyetlen a világon (szörnyű hangom van, illetve inkább nincs).
A komondorunk pedig Böbe névre hallgat. Illik rá:-)
Macska pedig Pöti, Pötty, Pöttyöm, Pötiti. Ha sznob hangulatban vagyok, akkor Petite.
Az én kutyám Rozál, Rozi becézve.
Kutyának Matyi... :) Hihetetlenül jó párosítás szerintem. Vagy hörcsögnek Kamilla. Nem tudom, de valahogy vonz az ilyen állat-embernév párosítás. :)))
Volt egy ismerősöm,akinek a kutyáját Gondűző Anettnek hívták.
Nekem a gyerekeim a kutyánknak azt a nevet adták Büdi:))9éve ez a neve.Tudjátok akkor kapták a kutyát amikor ment az a mese, Büdi,Füli és Pálcika. Innen kapta a nevét.
Egy régi barátnőm macskája a Kefe nevet kapta...
Hallottam Vodka nevű francia bulldogról és az egyik kedvenc sorozatomban a két terelőkutya neve:Turbó és Diesel
A mi keverék kutyusunk párom jóvoltából Fifi lett. Röhejes amikor a gyerekek az utcáról hívják a nevén. (imádják a kis iskolás gyerkőcök) :)
Az én kedves is,erősöm Yorkija a prézlike nevet kapta!:))
A kutyusunk Édes Nyúl Hugó, aki sharpei, az egyik cicusunk pedig Szép Heléna. (apa Boszorkának vagy Lusonkának hívja.., de egy villogó szemű hisztis hárpia, úgyhogy én nem becézgetem.) A párja pedig Yedi, a törpekandúr.
Az egyik tengerimalacom Mogyi:-)
Sziasztok!
Egy kedves ismerősöm hörcsögét Szotyinak hívták:)
Az én macskáim: Marcang Győző és Kavics :)
Puclifernek hívták a cicánkat. A szomszéd kutyusát meg Batman-nek, aki látta az tudta, hogy miért :)))
Az egyik Bolognesemet Pemzlinek hívják, mert olyan volt kicsinek mint egy piktor, állandóan a festékbn vájkált.A nővérkéja Hisztis, hisz mindenért hisztizik szó szerint. A cicám pedig Mimóza, mert ő állandóan megsértődik ha nem úgy történik valami, mint ahogy ő szeretné.
A kutyáimat Paradicsomnak és Bendegúznak neveztem el.
A következő külünös kutyanevekkel találkoztam még: Tetű, Matula, Perec, Picasso
És pár macskanév: Süti, Bogumil, Miss Daisy
Sztori:
És egyszer egy ismerősömtől kaptam ajándékba egy kismalacot. Akkora volt mint egy kismacska. Nem vagyok egy trágyhordó típus,nincs semmilyen ketrecem hanem a rég nem használt fáskamrában vetettem neki ágyat egy szalmazsákból.
Szó-ami szó pár éve volt három kismacskám és együtt "gyerekeskedtek"
A malacot Sissynek neveztük el Erzsébet királyné után, szaladgált a kertben, játszott!! és aludt!! a macskákkal és mikor anyám fél háromkor hazajött, már a kapuban várta két lábbal a kerítésre támaszkodva mint egy házőrző.
Végül mikor kutyaméretű lett, visszadtam az ismerősnek aki hazavitte és... :(
Egy közeleső háznál lakik egy kutyus akinek Mr. Andersen a neve. Találó név, bár kicsit humoros is mert nem hallottam még ilyen nevű kutyáról. Meg kérdeztem, hogyan becézik a kutyát, mondott 1-2 becenevet, de ők csak a rendes nevén hívják.
Ilyenről már Én is hallottam.
Egy ilyet en is ismertem. Herr Fritz volt a kutyus, asszem snautzer (vagy schnauzer?). Ot is magaztak.:)
Gyerekkorunkban 2 horcsogunk volt: Maganhangzo es Massalhangzo. Most az viccesebbnek tunik, hogy miket csinaltak, ha sikerult kimaszni a helyukrol. De akkor viccesnek talaltuk a nevuket.
az én macskám Micike,a hörik Majszika,Szumszum,Mini és Rómeó,mert mindig udvarolt a csaj höriknek,sajna már nincsenek meg..a nyulaimat Tuttinak és Fruttinak hivják, a disz kakasunk Károly,a tyúkocskája Ica,tyúkica...
További ajánlott fórumok: