Ötleteket várok! Hogy altassam a kisfiamat, ha nem viseli el a magán a hálózsákot, a takarót pedig lerugdossa. (tudásbázis)
12. 9f98008a3b (válaszként erre: 11. - Gliadin)
2012. okt. 6. 11:59
Már 5 éves! :D
11. gliadin (válaszként erre: 9. - Ibike22)
2012. okt. 6. 11:00
Anno flanel vállon gombolós pizsiket vásároltam, ez jó meleg és nincs kint a dereka sem. Alá hosszú ujjú kombi dreszt adtam. lábára hosszú szárú frotil zoknit.
Remélem segítettem.
10. d6bc63e7c0
2008. jún. 16. 15:47
Dettó, mindkét gyereknél. télen négy réteg ruha, atléta, póló, pizsi, mellény. Gatya, zokni természetesen. Néha bevált, hogy a matrac alá hajtottam a takarót mindkét oldalon.
9. ibike22
2008. jún. 9. 21:26
*nyaka-válla..
8. ibike22
2008. jún. 9. 21:26
Köszi a válaszokat! Csak azért vakarom a nagy fejemet, mert mi még tegnap is, paplannal rendesen be voltunk bugyolálva, és ha ő nincs betakarva (ezt is próbáltam már), egész hűvös a keze-lába-nyaka-válaa.. mindene :o[
7. lufi
2008. jún. 9. 12:01
Egyiket sem kell erőltetni, inkább egy réteggel többet adni rá. Az én fiam kicsi korától lerugdosta a takarót, a hálózsákot egyszer próbáltuk, mert utánna ha meglátta már ordított. Ja és a zoknitól is melege van. Télen hosszú pizsiben alszik, nyáron egy trikó és egy bugyi, vagy még az sem.
6. ALLICS
2008. jún. 9. 09:53
Szerintem nem kell se takaró se hálózsák.Egyszerűen csak adj egy réteggel több ruhát rá.Bár nekem a kisfiam ilyen melegben egy rövidujjú badyban és egy lábas vékony pizsigatyóban alszik.
5. ibike22
2008. jún. 9. 09:51
Szörnyű mert én sem alszom jól, az miatt, hogy egéz éjjel takargatom, ott fekszik a szülői ágy mellett egy karnyújtásnyira.
4. RLindi
2008. jún. 9. 09:51
Szia! Én úgy takargatom a kislányomat,h. egy vékony takarót rakok rá és arra egy nagyobb szintén vékony plédet. Így a kettőt kevesebb esélye van lerugdosni. Én kislányom sem viseli el magán a hálózsákot.
3. funky_b
2008. jún. 9. 09:50
Vagy valami mintás huzat, autós, vagy valami a kedvenc meséjéből.
2. funky_b
2008. jún. 9. 09:50
Pizsama?? Úgyis jön a meleg, vagy lehet hogy elég lenne neki egy takaróhuzat, mert lehet azért nem viseli el, mert melege van. Télen is előfordult ez? Tedd mellé, ha nem kell neki....ha szüksége lesz rá, úgyis magára húzza!
1. ibike22
2008. jún. 9. 09:48
Ötleteket várok! Hogy altassam a kisfiamat, ha nem viseli el a magán a hálózsákot, a takarót pedig lerugdossa.
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Praktikákat és ötleteket kérek, hogyan tudnám este időben lefektetni, de inkább reggel időben felkelteni 3 éves kisfiamat..?!