Őszinteség vagy hazugság (beszélgetés)
A kegyes hazugság is hazugság!
Nincs mit szépíteni rajta.
Őszinteség.
Egyik hazugság után jön a másik, aztán belebonyolodik az ember.
Persze van kegyes hazugság, az időnként kell is.
Ez nem az a kategória.
Nekem az jutott eszembe legelőször, hogy az ilyen "barátnőtől" mentsen meg az isten, mint aki a történetben árulkodott a feleségnek.
Bélának nem volt igazán oka, hogy hazudjon. Mint ahogy arra sem, hogy az elején áradozzon Roziról a családi vacsora közben. Elég nyilvánvaló, hogy egy nőnek ez szarul esik.
Nekem elég vegyesek az érzéseim ezzel a cikkel kapcsolatban.
Nekem nincs nagy problémám a szabadon ébredők oldallal,mindenhol hazudnak.Amúgy több oldal is használja ezt a nevet.
Nos, nemi tapasztalattal a hatam mogott allithatom, hgy egy ugyanolyan sem volt es akkor ezt levezethetjuk, ahany no, es amennyi pasi, plusz azoknak a pasiknak a noi is es a tobbi.
A verziok szama vegtelen, igy oltari nehez lenne bologatni,hgy jol sikerult cikk.
Erdekes max.annak,aki most fog elmerulni/megfurodni a cerelem tengereben es ez csak a kezdet :)
Oszinteseg vagy hazugsag? Ezt ismet szituacioja valogatja, mintha csak fekete lenne es feher, holott a szurke 802 arnyalata is letezik, fugg a fent emlitett verziok variaciojarol.
Neverending talalgatasok ...
Az olyan írás ami a szabadonébredők oldalon van fent, számomra olvasásra sem érdemes.
Kamu, hazug, népbutító, összeesküvés-elméleteket, hoaxokat, álhíreket tartalmaz.
Az egész oldalt be kellene tiltani! Szemétre való!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mi fáj jobban, a hazugság vagy az igazság?
- Mit jelent az őszinteség egy párkapcsolatban?
- Megcsalás - őszinteség
- Párkapcsolati öszinteség, kegyes hazugság?
- Ha halálos beteg lennél , "örülnél" ha az orvos az arcodba vágná, hogy mennyi időd van hátra ,vagy inkább a jótékony hazugság esne jól?
- Gyávaság, hazugság, vagy hirtelen őszinteség?