Őszi nyaralásra, wellnessre megyünk. Szándékosan olyan... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ezt átérzem, én sem bírom a gyerekes szállodákat, de mivel a szaunázás számomra a lényeg a wellnessben, én úgy döntöttem, "befektetek" egy szaunába az otthonomba, nekem megérte, másnak is tudom ajánlani!
Itt vásároltam meg, ha vkit érdekel:
Sajnálom, de nem bírom más gyerekét. Hangos, neveletlen es nem lehet rászolni. Múltkor még a munkahelyemről is kijöttem csak h ne kelljen szagolni es hallgatni a másik 2 gyereket ahogy kiabálnak....szülők meg csak beszélgetnek egymással....
Szóval igen, kellenek az ilyen szállodák, szeretem a csendet 🤣🙈
Persze.
Ott meg a felnőttek randalíroznak.
😂
Nincs mit! 😉
Keresőbe írd be, hogy gyerekmentes vagy felnőttbarát hely. Találni fogsz párat.
Köszi!
Fura, hogy létezik ilyen...
"A GYEREKMENTES KIKAPCSOLÓDÁS SZAKÉRTŐJE
Minden felnőttnek jár néhány nap gyerekmentes kikapcsolódás." A hotel ajánlata szerint.
Tényleg van olyan hely, ahová tilos gyereket vinni?
Nem is tudtam...
Megértem. Mi is jártunk úgy, hogy lepattintottuk a saját gyereküket, hogy elmenjünk kicsit kikapcsolódni erre hallgatgattuk másik 20 idegen gyerek nyavikolását, visongását, vacsoránál a cirkuszát.
Mi ezért mindig hétköznap mentünk, tanítási/nevelési szünetben, hétvégén, pláne hosszúhétvégén messziről elkerülve az ilyen helyeket, vagy ahogy írod 16+os szállodába.
Jó pihenést!
További ajánlott fórumok:
- Mi az eljárás, ha valaki szaksegítség nélkül szül (az most mindegy, hogy véletlen, vagy szándékosan) és utána nem megy kórházba?
- Miért utálom ennyire az embereket? Nem szándékos a dolog, de szinte hányni tudnék minden embertől
- Csak gyerekpszichológus tudna segíteni? 4 és fél éves kislányom szándékosan visszatartja a székletét...
- Mit tennétek, ha a cég ahol párotok dolgozik nem hajlandó fizetni, mert kell a bejövő összeg a tulajdonosoknak luxus autóra, nyaralásra?
- Kisfiam hunyorog, rángatja a fejét, különféle hangokat ad ki - állítólag nem szándékosan
- 3 hét múlva családi nyaralásra megyünk, ami egyébkén tök...