Osszuk meg diétás étrendünket, torna gyakorlatainkat, kinek mi vált be? (beszélgetés)
Szia, én futni/gyalogolni kezdtem lassan három hónapja, emellett pilates, Cindy Crawford és callanetics gyakorlatok, meg odafigyelek az étkezésre (sok zöldség, gyümölcs, fehér húsok, kevés kenyér, krumpli, a szokásos tudjátok :D), nagyon lecsökkentettem az alkohol fogyasztásomat.
Szóval lehet mondani: életmódváltás, és eddig 11 kg ment le :D
Csevegjünk! Azok jelentkezését várom, akik nem a zsírégető tablettáktól és étrendkiegészítőktől várják a csodát....Érdekelne ki hogyan fogy, milyen gyakorlatokat végez.
Én 1,5 hónapja kezdtem el egy speciális diétát, ugyanis kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van. Én napi 5x étkezem, de nem mindegy hogy mit, de őszintén szólva 14 évek koromtól jo-jo effektusban szenvedek, én is bíztam a különböző tabikban, nah és persze a koplalásban. Ma már tudom 26 évesen, hogy ez semmire nem vezet. Mivel nekem aerob edzést javasolt az endokrinológusom, így a szobabicikli mellett döntöttem. Sajnos úszni nincs időm napi szinten és futni utálok. De mivel hasas vagyok, beújítottam egy hete. Rengeteget olvastam utána és a következő gyakorlatokat alkalmazom hasra: súlyzós edzés, súlyzók két kézben és csak jobbra, balra dőlök a súlyzókkal, seprűnyeles gyakorlat, előre nézek, csípő nem mozog csakis derék jobbra-balra. Nah és marad a jó öreg hasprés és lábemelés is. A szobabiciklizést tartom, napi 20-25 percet, de azt is a következő módon: 5 perc lassú tekerés, egy percenként lassú-gyors váltott tekerés, majd 5 perc levezetés. A diétám speciális. Reggel egy szelet tönkölybúza kenyér sok zöldséggel. Tízórai valami tejtermék, sajt vagy joghurt, esetleg két deci tej. Ebéd rendesen, azt se viszem túlzásba és nekem a szénhidrát bevitel miatt vigyáznom kell a betegségem miatt. Uzsonna valami gyümi, este valami könnyű.
Várom tapasztalataitokat és kilókat, cm-ben való változásokat. Jah én egyébként 4 kilót fogytam eddig, cm-ben még csak ma mértem le, mert az kezdéskor valahogy kimaradt.
Emésztési gondokra, hétfőtől péntekig reggelente natúr borsmenta teát iszok, hétvégén kicsit szüneteltetek, ha végképp nem boldogulok az ürítéssel, tudniillik nagyon rossz az emésztésem, jön a jó öreg esti egy kanál lenmag, nekem tuti recept.
Szép estét!
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Az anyatej és az elválasztás gyakorlata
- Iktassuk ki teljesen a szénhidrátot az étrendünkből
- Legjobb lábvékonyító/formázó gyakorlatok?