OSCE vizsga (tudásbázis)
Szia
Ha más nem lesz, akkor megpróbálom. De szerettem volna ha valaki megosztja velem a benyomásait, mennyi a stressz, milyen a hozzáállás stb., egyáltalán ő mit tapasztalt.
Ezt találtam én is. Tehát ha bemegy a gyerek akkor tőle azt fogják kérni a különböző klinikai állomásokon , hogy ……….??????? Mert ugye a valós klinikai helyzet sokmindent takarhat.
Aranyosak vagytok , hogy ti is rákerestetek.
Személyes tapasztalatokat várnék, a google-t én is olvastam , de az nem válaszolja meg a kérdésemet.
Konkrétan, olyasmi érdekelne, hogy amikor én voltam vizsgázni, akkor azt kérték …….
Csak a google-val kerestem...
"Az objektív strukturált klinikai vizsgálat (OSCE) egy olyan vizsgálati forma, amely lehetővé teszi a hallgatók egységes, szabványos, megbízható és objektív értékelését . Különböző klinikai állomásokon hajtják végre, amelyek valós klinikai helyzeteket és forgatókönyveket szimulálnak."
Aranyos vagy. Idáig én is eljutottam, de ilyet én nem találtam. Olyat igen, ami leírja objektív strukturális klinikai vizsgát SZAkEMBEREKNEK. Olyat nem találtam ami a középiskolából egyetemre készülőknek szól.
Ezért keresek olyan embereket, akik középiskola után csináltak ilyen vizsgát. Gondolom nem ugyan az.