Orszlán-Skorpio kapcsolat, vajon mit hoznak a csillagok? (beszélgetés)
jól :-)
nincs velük különösebb gond :-)
miután tombolnak, úgyis lenyugszanak
o csinalta, azt lesheti, hogy en kimutassak ilyesmit, nyitottam elegszer fele, amit ki is hasznalt...
egyebkent kozos barataink egybehangzo velemenye, hogy szemmel lathatoan szeretne tolem nagyon valamit, de az istennek nem engedne a felszinre a dolgot. legendas turelmem meg kitart, meglatjuk, elegendo lesz-e.
Ugy nez ki hogy , akkor nincs veszve a dolog ! ? Ovatoskodva de azert közelit , s mi több kerdöre is von ? !
Van turelmed az bizti -:)
sziasztok!
ugy erzem, sikerult szinte megolnom ezt a topicot a szemelyes tortenetemmel, amit veletlenul sem szerettem volna!
a rakocskam mostanaban csipked az olloival, volt nehany veszekedesunk is, ami eleg fura, mivel elvileg nincs kozottunk semmi... ugyanakkor feltekenysegi jelenet, kerdorevonas... majd persze azonnali visszakozas. furcsa? olyan rakos. neha mar szinte szorakoztat a dolog. :)
Én oroszlán vagyok skorpió aszcendenssel......az első férjem nyilas volt skorpió aszcendenssel.Állítólag illettünk volna egymáshoz.
Mégis ,nagy,lobogó szerelem után gyors kihülés .
A nagyfiam rák..../sosem járnék rákkal:)/nehéz eset!
de tényleg a nehezen megszerezhető nőkre bukik ,akik aztán összetörik a szivét és év is eltelik sebei nyalogatásával.Utána még nehezebben lép,de megint olyan felé akiért nyújtóznia kell:)
Ha , mar Te ott tartasz , akkor mit szolhat a többi közönseges halando ? !
Nem sokat szerintem -:(
Az idö mindeg a skorpionak dolgozik ! Mert a skorpio tud varni,kivarni....... felejteni sem felejt ! Ugy , hogy amit ez a RAK fog kapni , majd akkor ...... D.... Nem szeretnek a helyeben lenni :)
De , mondjuk nem mindeg jön össze a viz-viz-parkapcsolat azert itt is kell a szerencse , hogy minden stimmeljen.
A mi idönk egyik legszenzaciossabb , legszebb,legviharossabb szerelem vizjegyek között ;Elisabeth Taylor es Richard Burton kapcsolata , hazassaga volt ! Elisabeth hal-jegyu , Burton skorpio volt,erdemes olvasni rola (rengeget es rengetegen irtak roluk.)
tehat az ido nekem dolgozik.
majd beszamolok, remelem, lesz mirol... <3
-:)
Azert nem szabad lebecsulni a rak-ot sem , mert akibe ökelme beleakasztja az "ollojat" annak nem igen vannak kilatasai a szabadulasra ! Azt irtad elözöleg hogy , nagyon rossz kapcsolatbol szabadult ez a csökönyös rak ! ? Tehat melysegessen meglett bantva , amikor ez törtenik vele(a rak-kal) bebujik a panceljaba es ott nyalogatja a sebeit !
De , elöbb , utobb kibujik teljessen es akkor elkaphatod :)
amen.
remelem, az en kis rak-oroszlanom is rajon erre rovidesen ahelyett, hogy biztonsagos rak-poziciojat orizne es onnan tenne oroszlanosan humoros megjegyzeseit. (kinyilik tole a bicska a zsebemben! :D )
Igen , ez igy igaz !
Csakhogy a skorpio jegyu ember jobban felvan vertezve az elet nagy ,harcaira mint a többi halando ! Mint a testi eröben ,egeszsegben ,lelki nagysagban,megingathatatlansagban,kitartasban,batorsagban stb messzi elhuz a többi halando mellett :)
Szia !
Tudod azert nagyon JOOOOOOOOOO pofika vagy ! ?
Az utolso mondatoddal elmondtad az emberiseg , az összes csillagjegy legnagyobb gondjat !
Mert MINDNYAJJAN ATTOL FELUNK LEGJOBBAN HOGY , NE ESSUNK POFARA ! Espediglen olyannyira hogy , ebböl a felelemböl adodoan sokszor visszalepunk a BOLDOGSAG utjarol....(
Hidd el TUD rolad mindent , amit erdemes tudni ! Pontossan tudja mire , miert es hogy reagalsz.Ezt Ökelme kinyomozta mar azelött hogy, megkaparintott ! A skorpio nem lep a semmire ! Minden lepest eltervez,kikalkulal barmiröl is legyen szo !
Mig az oroszlan derus , optimizmusaval a legnagyobb gondok közepette is azt mondja ; hogy , majd csak törtenik valmi ? ! ES ALLTALABAN TÖRTENIK IS :)
Es ez az "orcatlan!" felelötlen , extravagany viselkedes nagyon idegesiti a skorpiot ! Mert a nyugodt kulsö ellenere a skorpio gyanakvo , ideges .....
Na , de hat a SZERELEM csodakra kepes !/de , mondjuk en nem reckiroznam !(kos vagyok :)/
Hát sok mindent jól látsz nagyon:-D
Tudja milyen vagyok, de még mindig nem tud rólam sokmindent. De minden információja ellenére is imád engem ami egy Oroszlánnak jó, de ugyanakkor tényleg nagyon be tud szólni olyasmit ami bántó a másikra nézve, még akkor is ha egyből utána kedveskednie kell.
Csak mert egyszerűen nem bírja megállni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?