Oroszlánok csevegjünk...... (beszélgetés)
Én is oroszlán jegyű vagyok. Volt egy barátnőm kb. 2 évig ő pl. szintén oroszlán volt csak én júliusi vagyok ő meg augusztusi ( azt hallottam hogy ez is számít). Na mindenben ő akart felül kerekedni. Bulikba kb leordított amikor engem több férfi keresett. :D
Végül akkor nem gondoltam bele ez miért van.. de szerintem azért mert mind ketten erős csillagjegyűek vagyunk. Megszakítottam vele már minden kapcsolatot mert álszent. Nekem ilyen tapasztalatom van.. Oh és ha valaki tudja milyen a oroszlán és ikrek kapcsolata? ( párom ikrek )
Csatlakozom :)
Köszönöm :)
Heti horoszkóp 2015. május 4-10.
A kérdés most az, hogy mennyire tudja kordában tartani a Jupiter túlcsorduló terjeszkedési hajlamát. Ha kellő önfegyelmet tanúsít és semmit nem visz túlzásba, akkor most jobban megismerheti önmagát. Különösen a túlzott önbizalomtól és önző viselkedéstől tartózkodjon!
Heti horoszkóp 2015. április 13-19.
A Nap, mely az Oroszlán jegyének uralkodó bolygója, a legjobb arcát mutatja. A Vénusz csatlakozik hozzá, és ez komoly erőt ad önnek. Néha úgy érezheti, mintha a mesékből ismert hétmérföldes csizmát viselné, mindenkinél gyorsabb tud lenni. A hét kissé vontatottan kezdődik, de kedd délutántól már érezheti, hogy a csillagok az ön oldalán állnak.