Örökbe fogadnád-e japán kiskakasunk? (beszélgetés)
elég röhejes lenne, ha vki egy japán kakast akarna megfőzni ebédre...
Hát rá is ez a sors várt volna, de azt már nem mi éljük meg. :-(
Hahó, a szüleimnek vannak tyúkjai a családi ház udvarában. Mindig ilyen kiskakasunk volt a tyúkok mellé...iszonyúan okos, kedves állatok. Bár a szüleim a tyúkokat levágják, meg a rendes nagy méretű kakasokat is, de ezt a kicsit soha. Mindig végelgyengülésben halnak meg, álmukban...:)
Hát nagyon remélem, hogy nem! Úgy tűnik, hogy nem olyan, de hát sajnos ez is benne van a pakliban, felesketni nem lehet rá senkit. Bár olyan kis apróka, hogy nem lenne érdemes levágni. Legalábbis mindenki ezt mondta, aki látta.
Kertes házba kerül Pest megyében. Egy középkorú úr lesz a pótapukája. :-)
na tessék!:) örülök nagyon.
milyen helye lesz?
Húúú :)) Csak egyszer... :)
Mindenkinek köszönöm a részvételét, már gazdira is talált a Kakaska! :-))))))))))))))))
Emeletes házba nem szeretném adni, hiszen ott biztos, hogy kalitkába zárnák, és azt nem szeretném. Kertes házba szívesen adnám, semmi gond, ha kisgyerek is van, csak vigyázzanak rá. Legszívesebben valami állatbolondnak adnám. :-)
Lehet, hogy túlzás a húsz centi, nem tudom felmérni így, kb. akkora mint azok a megtermett városi galambok.
gyönyörű!!!!!
találsz gazdit, ez biztos! 20 cm? úristen...nagyobbnak látszik. olyan, mint egy játék.
milyen típusú gazdit képzelsz el neki?
odaadnád kisgyerekes családnak? emeletes házba? stb
Max. 20 centi lehet Ő is. :-)
nekem kisebb kakaskám volt...:))ez is aranyos!!:)
hát a macsekok biztos örülnének neki :D:P
Tettem fel képet az adatlapomra Róla!
nagyon aranyosak!!!nekem már volt kiskoromban!!!de sajna panelban lakom már..:(((
Remélem jó gazdija lesz!!!:))Puszi!
Kimegyek, csinálok róla, mert most nem találok a gépen képet.
jaj, azt olvastam először, h "késhez szoktatható":((
tegyél fel képet az adatlapra!
Szóval van egy gyönyörű japán kiskakasunk, akinek szeretnénk gondos gazdit találni. Nagyon jámbor, akár kézhez is szoktatható. Kb. két éves lehet. Csak kedvencnek adnánk, levágásra nem!
Nem tudom szabad e ilyen kérdést nyitni, de már nincs más ötletem, kihez forduljak.
További ajánlott fórumok: