Örök várakozás? (beszélgetős fórum)
9 év az nagyon hosszú idő!!
Nincs célja a srácnak még, jól érzi magát abban amiben van most.
Egy ilyen az állat világban sem marad életben :D
Nem is kívánok neki gyereket.
A házasság meg túl van értékelve.
Saját magát tartsa el, ez itt az élet.
Én pl. azért írtam a gyerek témát mert a topik indító saját véleményt kért. Tehát az én személyes célomat írtam le.
Életcél nem egyenlő házasság és gyerek.
Ez az egyenlet nagyon sokak fejébe nem megy bele. :)
Én pont 28 éves voltam, amikor kiléptem egy olyan négy éves kapcsolatból, ami nem tartott semerre sem. Nem láttam, hogy közös céljaink lennének, illetve neki nem voltak velem, nem látszott, hogy valaha családdá válhatnánk.
Egyáltalán nem bántam meg, fél évre rá találkoztam a mostani férjemmel.
Már bánom, hogy nem léptem hamarabb.
A fiam barátja is hasonló módon élt és gondolkodott, de ott a lány még el is tartotta, mert összeköltöztek.
Eltelt egy kis idő és rájött, ez a fiú nem fog változni, hát szakítottak, mire a srác állást szerzett,befejezte a főiskolát és talpra állt.
Lehet ennek a fiúnak is döbebnetes lesz, ha ott hagyod és a saját lábára tud állni ő is.
Egy próbát megér, de ha szükséged van egy szexpartnerre, és nem kell más után nézni, akkor megtartod, de nyitott szemmel járj, mert ha látsz valakit,, akit érdekelni fogsz, hát nem kell elutasítani.
Kell neki egy jó nagy pofon az élettől, és észhez tér...
Vagy nem.
De ez gáz, hogy valaki 31 évesen még mindig totál önállótlan.
szereted?
Ja kedved van hozzá, várj csak.
Majd rájössz.....
A környezetemben azok a párok akik nem költöztek össze pár éven belül,nem is maradtak együtt.Konkrétan egy barátnőm járt úgy hogy 10 évig volt a hapsival,és semmi!
Ennél viszont sokkal nagyobb probléma maga a pasid személye,egy ilyentől te semmi jót ne várj,mégis milyen jövőt képzelsz magatoknak??? Jobban teszed ha már szakítasz,és keresel egy normális pasit.
Én a "lehet"-re nem alapozom a jövőmet!
Főleg, mert szeretnék gyereket. Nekem egy ilyen férfi nem fér bele a jövőképembe. Nem a vagyon számít, hanem h képes legyen tenni a KÖZÖS célokért, lássa be azt, hogy azért h egyről a kettőre jusson bizony keményen kell melózni.
Akár közalkalmazottként akár vállalkozóként.
Gondolom én így 21 évesen. 28 évesen meg végképp nem férne bele... időhúzás az egész.
Nekem is volt egy nagyon rossz kapcsolatom, majdnem 6 évig (utolsó 1,5-2év igazából már nem kellett volna...csak hülye kis naív pi..a voltam, hogy elhittem változni fog).
De igazából csak hálás lehetek neki, mert olyan dolgokat tanultam meg mellette, amiket csak kamatoztatni tudok.
Ha minden évet 2 év alatt végez el, már akkor is ki kellett volna járnia.
Herevere selyemfiú.
Ez kell neked??
na miért? lehet, hogy majd örökli a nagy vagyont :)
annyira irigylem azokat, akik 31 évesen a semmiből élnek.
További ajánlott fórumok:
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Akik meddőből anyává váltak-megtaláltad a lelki okát, értlemét a várakozásnak?
- Sürgősségi, több órás várakozás, bunkó orvosok?
- Tél, hóesés, csillogás, fények - ünnepre várakozás
- Munkaidő lejárta után naponta 1 óra várakozás a buszvégállomáson a buszra?
- Várakozás az örökbefogadásra