Munkaidő lejárta után naponta 1 óra várakozás a buszvégállomáson a buszra? (beszélgetés)
De, értettem. De a válaszom tényleg nem volt százas. 🙂
Viszont mindig van lehetőség a félreértések tisztázására. Aki hajlandó és fogékony rá.
az ilyen élvezetek tényleg kimaradtak az életemből.
le a kalappal előtted és minden nőtársad előtt is, és ezt komolyan gondolom.
Nők nélkül mi pasik egyszerűen kipusztulnánk...-)
De nagy szánk az mindig van...))
Szerintem tudod te, hogy értettem, bár tényleg döcög - így, ahogy most visszaolvastam, hogy mit is írtam.
🙂
Szóval igen. A 8 órás munkaidőn belül van valamikor 1 óra ebédidő. És ahogy olvasom a többiektől, van ahol egyben, van ahol több részletben veszik ki.
Mindegyiktőtöknek, aki a hozzászólásomra reagált, együtt válaszolom ugyanazt:
Csodálkoztam, mert én még tényleg nem halottam arról, hogy létezik napi 8 órás munkaidőben 1 óra hosszú ebédszünet. De akkor ezek szerint már többen is dolgoztatok így vagy legalább hallottatok róla.
Az meg tényleg bosszantó lehet, ha nem éri el a buszt, és a következő 1 óra múlva indul. Mert az holtidő, nem biztos, hogy minden nap olyan dolga van, amit ott helyben el tud intézni, mondjuk egy bevásárlás vagy bármi. Ezt én sem naponta csinálom. Főleg nem 1 óra hosszan.
Na, majd talál megoldást a fórumnyitónk.
Gyárban dolgozol, ahol kollektívan mindenki együtt ebédel, vagy olyan helyen, ahol a főnököd mindenkinek biztosít egy óra ebédszünetet?
Mert, ha az utóbbiról van szó, nem hiszem, hogy a főnököddel ne lehetne megbeszélni, hogy te 30 perc alatt megebédelsz, és örülnél, ha sikerülne elérned a 16 óra 10 perckor induló mentetrendszerinti járatot.
HA!... akkor igazad van, de HA! pl. irodán dolgozik, akkor beszámítják... Én is dolgoztam olyan cég irodájában, ahol a termelés szalagon ment, tehát nálam beszámították a fél órát, de a szalaggépes dolgozónál nem...
Ha így, ha úgy... de nem tudjuk, mert FI nem írta!
Ebbe nem gondoltam bele,gyárban se dolgoztam, meg busszal sem jártam soha.
Akkor tanácstalan vagyok..-)
Ha kötött a munkaidő, akkor nem.
Ha te előbb érsz be, az a magánügyed.
Én is dolgoztam jó pár éve ilyen helyen. Minden nap legalább 15-20 perccel előbb bent voltam, mégsem mehettem el előbb.
További ajánlott fórumok:
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Akik meddőből anyává váltak-megtaláltad a lelki okát, értlemét a várakozásnak?
- Sürgősségi, több órás várakozás, bunkó orvosok?
- Tél, hóesés, csillogás, fények - ünnepre várakozás
- Tudja valaki mennyibe kerül egy sima egyszerű Polgári esküvő, és mennyi a várakozási idő?
- Ennyi várakozás után lehet babánk?