Tudom furcsa, hogy én itt írok, de a téma nálunk is aktuális. Feleségemet kedden műtik és nagyon megválogattuk az orvost, mert babát szeretnénk. Találtunk valakit, akit úgy ajánlottak nekünk. Két perc beszélgetés után már tudtuk, hogy ő lesz a nyerő, mert a méh eltávolítást szóba sem hozta. Illetve csak végső esetben helyezte kilátásba, amikor rákérdeztünk. Ha érdekel, írj. Ja, Budapesten a dél pestiben van.
Nekem májusba operáltak ki 5 db-ot 9 cm-től a 2 cm-es skálán mozogtak.Laparoszkóppal műtöttek,elég hosszú volt a műtét.A méhem maradt és babát is vállalhatok.A kérdés az,hogy anyukád mennyire akarja megtartani a méhét.Ha érdekel privátba megírom,hogy ki műtött és hol.
Nővéremnek 2 éve 1 kg gyerekfej nagyságú miómát távolítottak el, szerencsére mütét közben derült ki hogy kicsi a burjánzási felület így nem kellett méheltávolítást végezni. 3 nap után otthon is volt a kórházból, elmúltak a problémái, viszont úgy tünik visszanőtt.. :(
Édesanyámnál óriás mióma miatt műtétet kell végrehajtani. Kérlek benneteket, ha tudtok saját tapasztalat alapján jó orvost ajánlani, azt nagyon szépen megköszönnénk.