Sziasztok! Nekem 8 hete tartó mensesem van. 2-5 nap szünetekkel. Voltam nőgyógyásznál , aki vérzéscsillapítót írt fel. Volt hüvelyi ultrahang , ahol mindent rendben talált. A vérzéscsillapítókat kb. 10 napja kaptam, de semmi változás. Érdemes lenne elmennem hasi ultrahangra is vagy vérvételre? Mit tanácsoltok? :( Állandóan fel vagyok puffadva. A héten szabadságon van a nőgyógyászom, így most várom, amíg újra rendel.
5 hete volt egy nagy hasi mióma műtétem. 10cm-es volt a miómám, de szerencsére megmaradt a méhem.Érdeklődni szeretnék, hogy kinek, milyen volt a műtét után az első menzesz, műtét után mennyivel jött meg és milyen erősségű volt. Köszönöm
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.