Vetélés utáni vérzés! Vajon mi lehet ez? (beszélgetés)
Nem tapasztalatból mondom, de nagyon gyorsan menj vissza az orvoshoz. Ha nem ismered nagyon jól, talán egy másikhoz kellene.
Együttérzéssel mielőbbi gyógyulást!
Mielőbbi jobbulást! Gondolom, ha nem találnak semmit, akkor nem lesz semmi beavatkozás. Bízz benne, hogy a hormonok játéka.
Én úgy gondolom, akkor bízz csak abban, hogy stressz miatt lehet, ha előtte már megesett legalább egyszer ilyen.
Értem, bár biztosan orvosa válogatja ezt is. Rávettem magam, hogy megkeressem ezzel az orvosom, bár ami tény, hogy az évkezdés miatt nagyon stresszes vagyok, és múlthét csütörtök óta emelgettem is a terem festése miatt, padokat, székeket. Lehet ez is közrejátszott.
De remélem nem lesz EÜ kaparás, mert szeretnénk újra próbálkozni a babával, akkor meg biztosan parkolópálya lenne 3 hónapig...
A petevezetéket pl. azzal tudják jobban megnézni.
Már hogy a manóban lenne kevésbé jó egy hasi UH? Azt a mini 12 hetes magzatot mm-re pontosan látják, már látják a szíve jól működik-e. Jól alakultak-e ki a szervei már szinte 100%-ra megállapítja egy jó szakorvos.
Engem az zavar ebben, hogy nem volt hasi UH.
Lehet a hormonok megbolondultak, de inkább nézzenek meg feleslegesen akár többször, mint valami végzetes baki történjen.
Sajnos neves orvosok is nyúltak már mellé.
Nem tudom mi lehet a probléma,de valami nem stimmel szerintem.
Hüvelyi vagy hasi UH-t készítettek, esetleg mindkettőt?
Nagyon korai volt a terhesség, 5 hetes (nem méhen kívüli). Ha maradt volna bent valami, akkor annak lennének tünetei állítólag. (Láz stb..)
Vetélés után még 2 héttel is megnéztek, azaz két héttel ezelőtt, 2 nőgyógyász is konzultált egymással, és minden rendben volt.
Ezért gondoltam, hogy megjöhetett a menzeszem, mert teljesen olyan érzés. Igazából 1 hónappal vetélés után talán nem is lehetetlen, nem?
Szerintem is menj vissza! Nekem volt műszeres befejezés (én is tanító vagyok, vagyis eddig voltam), műtét után 1 héttel már dolgoztam. Véreztem. Volt, amikor semmi nem volt, de olyan is volt, hogy elindult újra. Ez nekem is 2-2,5 hétig ment így. Nem volt baj.
De nálad más a helyzet, mivel nem volt missed, így megnézetném magam, hogy mégis mitől jött a vérzésed vissza.Lehet, hogy mégiscsak kell egy kis műtét.
Én visszamennék a helyedben, megnézetni nem lehet-e méhen kívüli terhesség?
Hány hetes terhességgel vetéltél el?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy ugye július 27-én elvetéltem kb. 2 hétig tartott a vérzésem, műszeres befejezés nem történt, mert kiürültem. Ezután a vérzésem még fenn állt, ezért visszamentem orvoshoz, megvizsgáltak, UH is volt, ami mutatta a kiürülést, gyulladás nem volt, mindent rendben találtak. Kaptam két üveg Ergam cseppet, amitől csökkent a vérzés, már csak pecsételtem. Volt kb. 3-4 nap, amikor nem is véreztem. Aztán hirtelen ismét elkezdődött a vérzés, arra tippeltem kb. 3,5 hét után, hogy megjöhetett a menzeszem. Majd ismét elmúlt kb. 3-4 napra, és most megint vérzek. Bár hozzáteszem, hogy tanító vagyok, visszamentem dolgozni és elsőseim vannak, nagyon stresszelt a felkészülés az évre. Szóval most kezdtem vérezni újra, amikor is nagyon ideges voltam.
Vajon mi lehet ez, ha minden rendben volt még két hete is az orvosnál? Miért tart eddig? Már egy hónapja elment a baba.
Érdekelne ki meddig vérzett, kinek volt ilyen tapasztalata, mint nekem.
Köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Vetélés utáni dilemma. Megpróbáljam újra vagy sem?
- Vetélés után mikortól számoljuk az új ciklust? A vetélés napjától, vagy pedig a vetélés miatti vérzés elmúlásától?
- Spontán vetélés után ami nem lett műszeresen befejezve mennyi ideig tartott a vérzés?
- Spontán vetélés után mennyi ideig normális a vérzés? Mennyi idő után kaptatok Ergam cseppet?Meddig kellett szedni?
- Vetélés vérzés nélkül?
- Korai vetélés után, kinek mennyi időre jött meg először a vérzése?