Vetélés vérzés nélkül? (beszélgetős fórum)
8. bettiletti
2010. júl. 29. 12:58
judit ... :( mikor?
7. mkjudit
2010. júl. 27. 15:48
Nekem is volt egy vetélésem,nem véreztem,semmit nem éreztem rendkívülit,csak az orvos látta az UH-on,hogy már nincs szívműködése a picinek.
6. e7eb9848dd
2010. júl. 27. 15:30
De ezt miért nem az orvosoddal beszéled meg?ő mindenre válaszolna,hisz ez a szakmája.
5. e7eb9848dd
2010. júl. 27. 15:29
giga455-nek igaza van.
4. e7eb9848dd (válaszként erre: 1. - Rekuci1983)
2010. júl. 27. 15:28
Hüvelyi ultrahanggal mindent lát,főleg ha előrébb járna a terhesség,nem beszélve arról,h.több ezer lenne a hcg-d.
6.hetesen már az ikreimet is látták,pedig ők kicsik voltak,mivel az ikrek kisebbek.
3. giga455
2010. júl. 27. 15:27
valószinü a baba elhalt, vagy nem indult fejlődésnek, de a "tisztulási folyamat" még nem indult be.
gondolom majd újra néz uh-al, hátha csak kisebb a terhesség a számítottnál, hátha mégis van ott baba, csak nem középidőben fogant.
2. nedi
2010. júl. 27. 15:23
Én az első terhességemnél elvetéltem,nálam is alacsony volt a hcg(kis terhesség volt),de én véreztem,végén művi úton is be kellett,hogy fejezzék mert nem volt teljes a vetélés.
1. rekuci1983
2010. júl. 27. 15:15
Sziasztok! Már lassan két hete késik a menstruációm, voltam dokinál, ultrahanggal nem lát semmi terhességre utalót, viszont a laborban a Hcg 140 volt, a tesztek is pozitívat mutatnak. Szerinte ha ez normál terhesség lenne akkor ez a szám több ezer lenne. Arra gondol, hogy korai vetélésem van. De a vetélés vérrel jár, nem? Én meg nem véreztem! A hasam meg csak nő, mintha terhes lennék, nem lehet, hogy hüvelyi ultrahanggal nem látja már mert előrébb van a terhesség?
További ajánlott fórumok:
- Vetélés után mikortól számoljuk az új ciklust? A vetélés napjától, vagy pedig a vetélés miatti vérzés elmúlásától?
- Spontán vetélés után ami nem lett műszeresen befejezve mennyi ideig tartott a vérzés?
- Spontán vetélés után mennyi ideig normális a vérzés? Mennyi idő után kaptatok Ergam cseppet?Meddig kellett szedni?
- Van valaki, akinek 2 vagy több vetélés után természetes úton, orvosi segítség nélkül sikerült egészséges picurkát a világra hoznia?
- Spontán vetélés műtét nélkül
- Vetélés utáni vérzés! Vajon mi lehet ez?