Ez szinte biztosan hülyeség. Amikor gyerek voltam még nem voltak eldobható pelenkák, textil pelenkák voltak. Mivel az anyukáknak az állandó áztatás-mosás elég nagy teher volt, mindenki igyekezett mihamarabb szobatisztaságra szorítani a gyereket. A mai gyakorlathoz képest szerintem legalább fél évvel korábban lettünk szobatiszták... Tapasztalatom szerint viszont nincs szakadék a nyolcvanas évek vége /szerintem akkoriban terjedt el az eldobható pelenka úgy a rendszerváltás előtt egy-két évvel / előtt született nők és az utána született nők orgazmusképessége között....
Ha beirod googleba azt " orgazmus készség fejlesztése,akkor kidobja. "mit kell tenni... " .Bocs csak nem tudom becopyzni. Rám csak az a része igaz hgy a szobatiszta dolog 1,5 év körül már ment.Ha minden igaz
Azt olvastam egy tanulmányba,hogy az orgazmus hiánya esetenként összefüggésbe hozható azzal hgy gyerekkorban az adott egyént idő előtt szobatisztává neveltek. :) Érdekesnek találtam és most szivesen megkérdezném,hogy ki hogy van ezzel de valszeg senki nem válaszolna:D
Amit tudok hogy az én eseteben ez megállja a helyét
Az orgazmus, ahogy én látom: egetrengető, minden porcikámon átfutó remegés, miközben szívom egyre beljebb és szorosabban magamban a farkat, aminek köszönhetem. Majd amikor már tényleg mást sem tudok, csak remegni és pihegni, akkor még jön egy utolsó kegyelemdöfés, ami a mennyekbe repít. Valami ilyesmi :)
Csikló orgazmusnál pedig az a semmihez nem fogható érzés, hogy már-már alig bírom elviselni, ahogy a Kedves nyelve hozzáér, de azért két kézzel húzom oda a fejét, nehogy abbahagyja... Végül robbanásszerűen jön, én szorítom a Kedvest.
Közben még ha néhány ujja elidőz a puncimban, akkor még frenetikusabb az élmény.