Ördög fánk recept
Az Ördög fánk hozzávalói:25 dkg túró
2 db egész tojás
15 dkg liszt
fél zacskó sütőpor
fél doboz tejföl a kis kiszerelésűből
porcukor
kakaó
Az Ördög fánk elkészítési módja:
A hozzávalókat összekeverjük. Egy lágy tésztát kapunk. Pihentetjük egy kis ideig,de az se baj,ha azonnal elkezdjük sütni. Forró olajba teáskanállal kis halmokat szaggatunk. Mindkét oldalukat megsütjük,majd kakaós porcukorba forgatjuk.
A sütésnél figyeljünk oda a szaggatásra,mert a sűtőpor miatt majdnem kétszeresére nőnek.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: annamari0825, 2010. febr. 14. 12:10
Az Ördög fánk elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.