Opera böngészőben, hogy lehet importálni a Firefoxos könyvjelzőket? (tudásbázis kérdés)
ne zavarjon hogy a kérdező egyáltalán nem ért hozzá, nemhogy az általad leírtakat véghez vigye,.,,
Grizus vagy megprobálod a leírtakat vagy kivárod amég az opera fejlesztői normális könyvjelző kezelőt csinálnak :)
Vadász-vadász te szopni jársz ide :)
Irtam, ha berakja a régi Operába és utána frissiti , akkor is benne marad
Úgy lehet megoldani a kérdést ahogy leírtam
Mindegy legyen igazad, nem lehet importálni az FF bookmarkajait az Operába
Én itt kiszállok!
Jó, megpróbálom.
Sajnálom, hogy itt veszekedtek az én Operám miatt, én meg nagyjából egy kukkot se értek az egészből... sorry.
Nem neked szólt az hanem grizusnak
HA meg vissazolvasol, úgy kezdtem hogy v.12-ig benne van ez exp/imp. te meg elkezdtél nagybetüzni
Amikor még csak 12.0 volt Operábol, vagy FF-bol 9. akkor sorban törték föl a gépeket vagy tették zombivá?
Vannak malwar-vírus irtók és vannak tűzfalak
Összeolvasol mindet aztán osztod csak az észt
Grizus meg csinál akkor amit akar.
Ez van,,,, a készítők szerint a speed dialos cuccuk jobb.... óriási a felhasználói tábor felháborodása, ennek hatására vissza fogják tenni, importálható lesz stb.-...
a reklámokat nem az opera tünteti el hanem a bene lévő kiegészítő ha rajta van! El lehet a Chrome ba is meg a Firefoxba is.
a régi operára meg senkit ne akarjál rávenni, mivel külömböző operás szakportálokon is, már lefele beszélik róla az embereket, MIVEL JÓ IDEJE NINCS HOZZÁ SEM BIZTONSÁGI FRISSÍTÉS SEM SEMMI.
igaz ha jol emlékszem te a WIN xp-t is még támogatod :DDD
Semmit a legujabb operába nincsen és ezt a magyar opera blogon is megírják a hozzáértő szakemberek stb.... de látom te mindenképpen okos akarsz lenni.
Pont ezért vegzálják az emberek a készitőket, hogy tegyék vissza a könyvjelzőt. bár a legújabba már lehet betették, nem tom m er az opera csak fenn van nem az az elsőrangu böngészőm.
Minek neked a legújabb lebutított Opera
A böngészősök egyeduralomra vágynak, nehogy egyik kompatibilis legyen a másikkal
Irtam hogy töltsd le valamelyiket, amelyiknek verzió száma 12 vagy kisebb
FF-ben exportálod html-be
Aztán a megfeelleő Operában meg ahogy a képen van
Ne mond nekem hogyde neked az Opera 100.0-verzió kell, mert indokolni sem tudod
A napokban telepitettem és én hülye felraktam az IExplorer 8.0-át
Azóta hiába alapértelmezett a Mozillám, linkre kattintva az IE indul
IE 6.0-nál ez nem volt
Ismered azt a poént, hogy
vadász-vadász....
Nem olvasol, csak nyomod a nagybetüket
ehhez micccólsz?
hát ezt bebuktad!!!! az új operába NINCS,,, MEGISMÉTLEM NINCS könyvjelző kezelő tehát ha te oda ímportálsz is valamit....
(a legujabb béta verzióban talán már van, de a kedves kérdezőnek tuti a rendces van)
Ugyanmár
Mozillában
"Könyvjelzők-Minden könyvjelző" megnyitod, felűl ott van hogy importálás és mentés
Választod a mentést és kiválasztasz tetszőleges könyvtárt
Bezárod a Mozillát
Iditod az Operát ott meg importálás, vagy mi, kiválasztod az elöbbi könyvtárt és ott lesz az Operában
Megvan!
A max. 12-0 verzióig benne van az import/export
Letöltöttem a 10.63 verziót,
benne van
FF-böl html-be kell exportálni elöször, aztán inditani az Operat és ott importálni
Ha jól olvasom, akkor ha frissit 22.0-ra akkor is ott lesznek a könyvjelzők
Telepitéskor is azonnal ajánlja az ujabb verziót, nem szabad elfogadni, csak később
És van egy
Transmute programocska
amivel szintén lehet ide-oda exportálni, importálni
És tényleg megleptél
bááár
ha megnézem ezt az oldalt
de nekem kis játszadozás után sem sikerült olyan kiegészitőt letölteni hogy export/import fül is legyen
Ennek ellenére biztos vagyok benne , hogy megoldható
SEHOGY.
Mivel nincs könyvjelző kezelője.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell könyvjelzőt menteni Firefoxnál?
- Ha írok a keresőbe vagy bárhová akkor baloldalt megnyitja a könyvjelzőket, hogy szüntethetem ezt meg?
- Hol tárolja a Mozilla Filefox a könyvjelzőket?
- Letöltöttem egy jó facebook skin csomagot az előbb, de fogalmam sincs hogyan kell importálni facebookra. Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy ha egy böngészöben az előzményeket egyszer már töröltük, vissza lehet újra állítani őket?
- Hogyan tudom lementeni a könyvjelzőket "json" fájlként a Google Chrome böngészőből?