Online ruhák jó áron, jó minőségben? (tudásbázis)
Én régebben (2-3 éve) többször rendeltem a bonprix-től. Aztán leszoktam róla.
Mivel alacsony vagyok (nem extrémen), ezért a legkisebb méretet (32-34) rendeltem. Ezzel is sokszor előfordult, hogy ha például hosszú ujjú felsőt rendeltem, akkor az ujja kb. 10 cm-rel volt hosszabb, mint a karom. Mintha majmokra szabták volna.
A gumis nyakú felsőknek olyan laza volt a nyaka, hogy varrónőhöz vittem, hogy varrjon bele gumit. Volt, amelyikbe nem lehetett.
A képen szépen kinéző blúz anyaga a valóságban inkább rongyhoz hasonlított, semmi tartás nem volt benne.
A szépen kinéző felső 1-2 mosás után kifakult.
Egyszer kinéztem egy ruhát, volt épp valami akció a termékekre is és ingyen kiszállítás is volt, megrendeltem. Oda volt írva, hogy akár 2-3 hetet is várni kell rá. Gondoltam, nem baj, nem sürgős. Pár nap múlva visszamondták a rendelést, mondván, hogy elfogyott. Ezután kb. egy héttel megint láttam ugyanazt a ruhát, csak már persze nem volt rá akció meg ingyenes szállítás (vagyis az eredetileg ígért 2-3 hétben még simán benne lett volna). Azt hiszem, ez volt az utolsó csepp.
Most megnézem, mi az, ami bevált onnan:
- egy kis fekete táska;
- három szoknya (egyforma mind, csak a színe más);
- két felső, aminek a nyakába varrónő varrt gumit.
A többi, leginkább felsők, blúzok, azóta már a szeretetszolgálatnál landoltak.
Sziasztok!
Szeretném feltölteni kicsit a ruhatáram amíg tart a karantén. Mivel most online lehet csak shoppingolni, és nincs ebben tapasztalatom, tudnátok ajánlani olyan oldalakat ahol szép ruhákat lehet rendelni?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok az Isztrián-elsősorban Rovinjban szállást-apartmant ajánlani megfizethető áron és jó minőségben?
- Melyik a legjobb pizzéria Budapesten, árban, minőségben? Lehetőleg az alábbi kerületekben: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 11, 13.
- MTV1 és MTV2 HD minőségben sugároz. Mi az a HD minőség?
- Interneten található videókat teljes képernyőn, jó minőségben is lehet nézni? Hogyan?
- Tudnátok Bp.-en olyan műkörmöst ajánlani aki szép hosszú körmöt is jó minőségben megépít és szépen díszít?
- Melyik megbízható online oldalon vásárolhatnék ruhákat tiniknek?