Önbizalomhiány-alakítsunk magunkon kívül-belül! (beszélgetés)
már megvan a válasz :9
azóta jobban érzem magam...
Mi van akkor ha a fél életed arról szól, hogy te nem érsz semmit...
Próbálkozol és ha már kezdesz bízni abban amit csinálsz, valaki-valami megingat...
Hogyan tovább ilyenkor?
Azért szenvedünk önbizalomhiányban, mert rettegünk attól, ha nem sikerül valamit megvalósitani, hiszen a kudarctól mindannyian félünk. Nem azt mondogatjuk magunkban én megcsinálom és megmutatom azt, hogy teljesiteni tudom a feladatot, amit ránk biznak.
Ezen sokszor nem könnyű felülkerekedni ezt kell tudni alkalmazni. Szivélyes üdv.Ágnes
ez így van...
mesélj mi bajod van magaddal?
sziasztok!:)
örömmel csatlakoznék,mert...nekem is nagyon nagy önbizalomra lenne szükségem!kívül is...de főleg belül,főleg szakmailag..de mondhatni mindenben!:)
remélem tudunk egymásnak segíteni!
én csak azt tudom mondani,hogy minden HOZZÁÁLLÁS kérdése...még ha nagyon nehéz is!
sziasztok...
hogy vagytok?
úgy külön-külön sem szeretem a testrészeimet,de úgy általában az egésszel sem vagyok kibékülve.
"tévénézőizom"(a kis hájacska a csípődön) ellen jó tornagyakorlatot tudtok esetleg? ha három kilóval kevesebb vagyok,akkor sem tűnik el...(bár kisebb lesz;) )
:)
lehet a végén még dobálhatod is :)
nagyon szép a picid :)
Vele most egész nehézkes, mert nyűűgös. Végre elmúlt a hasfájásunk 1,5 hónapja és most meg jön az első fogacska. Nehéz a kedvére tenni.
De maximum fekve fel le emelem.
szívesen megnénék róllad egy képet.
olyan egészalakost...
miért undorodsz magadtól?
Miért nem érzed jól magad a bőrödben?
Szia!
178cm és 58kg. Szülés előtt is ennyi voltam (most 3 hónapos a kislányom), de a versenysúlyom 48-50kg. Ez akkor volt, amikor még volt időm sportolni.
Kicsik a melleim. Szülés után sem nőttek egy m-t sem és a terhességem alatt is ekkorák voltak (70-75). Szóval igen kicsik. Szerintetek mellerősítő gyakorlatokkal lehetne növelni a méretét?
sziasztok!
gondolom,nem csak engem érint a "barátaim szerint vékony vagyok,de undorodom magamtól"-probléma...azt szeretném, gyűljünk össze mi,ezzel a gonddal küzdők,és segítsük egymást, gondolatokkal,ötletekkel,eetleg lelkisegéllyel egy-egy fogyókúrához,és a többi,és a többi...én 180 cm vagyok,65 kg,a bmi-m a normál kategóriában,de nem elégszem meg ezzel,az álomsúlyom 60 kg,vagy alatta:)
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?