Olyan rossz ez a szédelgés, rossz közérzet. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én együtt érzek veled, nekem is volt több féle gond a gerincemmel. 1 kivételével megoldottam őket, egyet azért nem, mert mikor megtaláltam a megoldást, ott már össze voltak csontosodva a csigolyák. De nyújtok a mai napig, ez segíthet neked is. Lassan, csak fájdalom küszöbig. Fájdalommal tilos minden torna. Sokan azért nem csinálják mert olyan szabályosan akarják kivitelezni egyből mint az aki bemutatja. persze hogy egyből nem megy. Erőltetik, és fáj. Abba is hagyják.
Görgessél le, és nézzél bele a videókba. Keressél hasonlókat a youtube-on. A gyengéd nyújtás a kulcs. Majd egyre jobban megy.
Tesztelj ,,nem e covidos vagy,,ha nem akkor pihenj,,szedjél magnéziumot ,,vitaminokat, igyál csalánteát kúraszreűen, de ha nagyon rossz persze orvos.
Jobbulást:))
További ajánlott fórumok:
- Egész nap reszket a gyomrom, erősen ver a szívem, reszket a kezem, rossz a közérzetem és fáradtnak érzem magamat...Mitől lehet ez?
- Sportolás után és néha közben is rosszul vagyok. Szédülök, hányingerem van, rossz a közérzetem. Mi lehet az oka?
- Mi lehet a bajom?(Tüneteim:fejfájás, rossz közérzet, erős gyengeség- és levertségérzés, enyhe ízületi fájdalom, hőemelkedés.)
- Milyen mellékhatását tapasztaltátok a Clostilbegytnek? (hasfájás, rossz közérzet, hányinger? )
- Szédülés, rossz közérzet hónapok óta
- Szerintetek miért érzem rosszul magam ha pl cukros ételt eszem pl péksütit? ( szédelgés, rossz közérzet)