Olyan orvos elérhetőségét, nevét keresem aki aszmával foglalkozik!Tudt valaki segíteni? (tudásbázis)
7. malkata
2011. okt. 13. 14:59
hát valószínű nem a legjobb ha asztmás gyerek mellett állat van, de nincs a családban asztmás, csak egy ismerős. a legjobb a sok sport, nagyon sok.
6. wanda8
2011. okt. 13. 14:57
Egyébként a macska az rizikó egy aszmás gyermek mellett?
5. wanda8
2011. okt. 13. 14:51
köszi
4. malkata
2011. okt. 13. 14:31
elküldtem
3. wanda8 (válaszként erre: 2. - Malkata)
2011. okt. 13. 13:24
Egy ismerösöm kisfiának kellene.Elküldenéd az elérhetőségeit és az orvos nevét!Köszi
2. malkata
2011. okt. 13. 13:10
Most voltam allergia vizsgálaton a kislányommal, a doki pulmonológus is. Azt hiszem ő csak gyerekekkel foglalkozik, de van a rendelőben szerintem felnőtt doki is. Beutalóval is fogadnak, vagy lehet menni fizetősen is.
1. wanda8
2011. okt. 13. 13:07
Olyan orvos elérhetőségét, nevét keresem aki aszmával foglalkozik!Tudt valaki segíteni?
További ajánlott fórumok:
- 4éves unokahugomnak szülinapjára szeretnék sk. foglalkoztató füzetet összeállítani, tudnátok segíteni?
- Egyszerűsített foglalkoztatott munkáltatói havi bevallása (1208M) tudna valaki segíteni?
- Tud nekem valaki segíteni? Szabó Éva elérhetősége kellene nekem, aki gyógymódjával gyógyít?
- Német Levente szombathelyi nőgyógyász elérhetőségét keresem. Tudnátok segíteni?
- Tudtok segíteni? Lehetőleg női nőgyógyászt keresek Budapesten, aki foglalkozik menopauza utáni panaszokkal is.Köszi!
- Nagykereskedéssel foglalkozó weboldalakat keresek. Tud valaki segíteni?