Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt! (beszélgetés)
hiszti? mikor hisztizne? hiszen nem érez semmit epi közben
fura, tényleg nem az altatás a szokás császárnál
Hol?!
Ha nem vágta volna át, nem szenvedtem volna olyan ká sokat....bár, ki tudja....
Elárulom, hogy nekem is vágta az izmokat. :) Mikor kérdeztem, h mi a divat amarra, enyhe csodálkozással az arcán előadta a műtét menetét, ott szó nem volt arról, h tologatják el az izmokat...... pedig nekünk ugyi mindegy volt, nem 'kellett' sietni.
Ott ez még nem divat, na. :D
Én is kaptam jégakkut, a sima és a csaszi után is a hasamra. Az elsőnél nem zavart, de a császár után azt hittem megbolondulok, annyira nyomta a hasam.:(( Mert ugye én altatva voltam, és ahogy felébredtem, mindent éreztem a maga naturális valóságában.:/
És ha már itt tartunk...kipróbáltam mindkét utat, igaz nem szabad akaratomból.
A fiamat 12 óra kőkemény vajúdás után nagyon nehezen (hasbakönyöklősen, vácuumozósan) hoztam a világra. Szanaszét repedtem, egy óráig foltoztak össze. A lányomat életmentő császárral "szültem", ahol lepényleválás miatt mindkettőnk életét menteni kellett. 17cm-es vágásom volt, és átvágták a hasizmokat, mert nagyon sietni kellett.
Az első nap rettenetes volt.:S De gyorsabban regenerálódtam mint a sima szülés után.
MÉGIS!! A szívem szakad meg, hogy nem szülhettem meg természetes úton. Mert azt a semmihez nem fogható eufóriát, amit a fiam születése után éreztem, azt most ki kellett hagynom.:(((
Teljesen másképp éreztem magam. Olyan "rajtam kívülálló" volt az egész. Pláne, hogy aludtam, tehát ki is maradtam az egészből.
Én azt mondom, amit Aniju. Legyen a hasadban a baba, és akkor beszéljünk róla újra...:D
Nem tudom, anyám idejében a homokzsák volt a divat, és normál és császáros is 'élvezhette'.... :)
Ká gáz, de ezek szerint csak tud valamit.
Régi vágású kórház, ahol szültem, de 100%ig figyeltek ránk. Nem anyuka voltam, volt nevem.... ez mondjuk sztem elég fontos...
De jó neked! Nekem 2 év után mèg mindig olyan a hasam mint egy 7 hónapos kismamának :(
Szerintem simán lehetne alkalmazni mindenkinél!
Ildi, én ikreket szültem, iszonyatosan túlnőtt a méhem. :( Úgy fogalmazott a szülésznő, h meg fogom köszönni, ha lesz még babám... mert segíti a méh összehúzódását, meg mit tudom én. És leginkább olyan lapos a hasam, mint a terhesség előtt... ;)
Ha mán a szépészeti izéknél tartunk. :D
Homokzsák, jégakku? Ahol én szültem császárral ott egyik sem volt:( azt mondták nekem ezeket màr nem használják!
Amúgy meg mindenben igazat adok neked amit írtál!!!
Majd megbánja....
Jééé, még él a topic! Behalok. :D
tudod az a nagy baj, hogy csak magaddal foglalkozol még mindig. Tág leszek, ne fájjon a pék tudja.
Nem, nem leszel tág. Erre azért kicsi az esély. Ha mégis, meg plasztikázzák. :) De lentebb is írta valaki, hogy meg lehet azt oldani rögtön...
Fájni fog, de mint az állat, de tudod mit? Viseld, ha mindenáron azt akarod.
Nekem a progi császár előtt 4 nappal elfolyt a vizem szerencsére, úh vajúdhattam a szülőszobán, míg összekalapálták az embereket a műtőben. :D A vége elég gáz volt, de sztem azért, mert ikren vannak. :)
A műtét alatt is nagyon rosszul voltam, a műtét utáni rész meg soh többet inkább.... Én homokzsák helyett egy kilós jégakkut kaptam, 10000 l oxitocinnal... konkrétan sokkos állapotba kerültem, fasza. :(
És ez még nem az, amikor itthon a mosdóba kimenni alig voltam képes, m eg el kellett látnom egyedül 2 újszülöttet.
Végül: még jó, hogy senki nem fog ide neveket írni neked! Most ide írom, h a Dr Gipsz Józsi vállalja ezt, eljut a kamaráig és úgy rúgják seggbe, hogy ihajj. Jobb esetben. Rosszabb esetben ki is vágják a kamarából.
És a császár is elég neckó. Eltörhet a kölyök keze, stbstbstb. NINCS kockázat nélküli terhesség és NINCS kockázatmentes szülés! Semelyik irányban.
Én személy szerint a 'normál' útvonalon szeretném szülni a 3. gyereket, ha a sebem engedi... :(
És még mindig úgy gondolom, h először ess már teherbe, aztán beszélj hülyeségeket! 180 fokos fordulat következik ilyenkor, mindenki megváltozik, nem is kicsit.
"Illetve, nem szeretném hogy pont nálam legyen vmi komplikáció, és legyen vmi baja a gyereknek!"
Sok hozzászólásodban olvastam ezt a mondatod.Nem megijeszteni akarlak,de a császár sem garancia arra,hogy nem lesz komplikáció.Van is rá példa a környezetemben,sajnos.És az sem igaz szerintem,hogy kisebb az esély a komplikációra.Mindegyik fajta szülésnél lehet gond.
Te elsősorban a saját félelmeid miatt szeretnéd a császárt,nem a fellépő komplikáció esélye miatt.
Tudom írtad,hogy lelki trauma az oka.Mindenképp kezelni kéne,de írtad,hogy ezzel tisztában vagy.Remélem megoldódik és nem fogsz ennyire rettegni,mert nem egészséges.Én sem szültem még és láttam filmeket is róla,de nem rettegek.Félek,de szerintem ez egészséges félelem az ismeretlentől.
Szia!
14 éve szültem,és nem féltem egyáltalán előtte,nem gondolkodtam előre.Szerencsére minden rendben zajlott,magzatvíz elfolyt az elején,és jöttek a fájások is.11 óra alatt történt igaz,és semmit nem is kaptam,és az eredmény gyönyörű piros arcú gyermek.Nekem olyan gondolatom se volt,hogy nem lesz tejem akkor mit csinálok,de volt és nem agyaltam hanem sokat ittam.
Amiért írtam az az,hogy a barátnőmnek császár után endometriozist állapítottak meg,olvassál utána.Nem tartom lehetetlennek,hogy ez nem függhet össze a császárral.Próbáld a járható utat,ha elkezdődik a szülés nézik a pici szívhangját és ha szükséges a császárt gyorsan megcsinálják.
A tesomnál majdnem lett császár,de megúszta belső varrattal ,pedig 19 évesen még kicsit éretlen volt a szervezete erre a megpróbáltatásra.
Majd a helyzet hozza a megoldást,nem kell előre nézni ennyire.
Sok egészséget neked és a babának
Ne csodálkozz... Önző dolog,hogy nem a babádra gondolsz hanem arra,hogy neked ne fájjon a vajúdás,na meg ami abszulút röhej,hogy a "csúnyád"ne sérüljön....Két 3és fél kg-os gyermeket szültem természetesen,és teljesen rendben vagyok altájon.
Egyébkét a vajúdás néhány óra,a császár okozta sebbel meg hetekig kinlódhatsz...
mint már írtam: azt is mérlegelni kellene, hogy a babának mi a jobb. a babának a természetes szülés a jobb. a császár hatalmas trauma... minden átmenet nélkül kikerülni a pocakból. ráadásul a császáros babákkal több a probléma. általában betegesebbek, csípőficamosok nagyobb része közülük kerül ki...
én úgy vélem, ilyenkor ha nincs orvosi indok a császárra, az a minimum, hogy a gyerek érdekeit nézi az ember...
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Ki tud Budapesten jó női nőgyógyászt?
- Tudtok ajánlani Budapesten olyan nőgyógyászt, aki foglalkozik az implanon behelyezésével?
- Megfelelő nőgyógyászt keresek Budapesten. Ajánlanátok?
- Tudnátok ajánlani nekem jó női nőgyógyászt Budapesten?
- Tudnátok nekem ajánlani jó női nőgyógyászt Budapesten?