Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés (beszélgetés)
3. kifa
2011. máj. 27. 22:26
Amikor szültem, mellettem volt egy lány így, ikreket szült a 32. héten. A mióma is rásegített a koraszülésre, de minden rendben volt velük végül is. Szedett peteérést segítő gyógyszert, nem tudom mi volt a neve, de valószínűleg amiatt lettek ikrek. :)
2. szakalyadri
2011. máj. 24. 13:05
Mi 2évig kínlódtunk emiatt,de sikerült műtét nélkül is.Nem engedtem,nem tudták megmondani mekkora csonkítást okoz...
Egy kis rásegítés kellett hormonokkal.
1. KISCSILLAG76
2011. máj. 23. 20:36
Olyan lányokat keresek akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés?köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Van kérdésetek teherbeesésről, terhességről vagy bármiféle nőgyógyászati témában? Szülésznő(hallgató) szívesen válaszol
- Esemény utáni tabletta milyen hatással van a későbbi teherbeesésre ill. terhességre?
- Akiknek több elhalt terhessége volt!
- Akiknek terhességi cukorbetegsége volt/van, azoktól kérdeznék
- Olyan lányokat, asszonyokat várok ide, akik mióma, /miómák/mellett sikeresen kihordták a terhességet, illetve műtét után sikerült a bébi
- Nőgyógyászt keresek, aki kifejezetten a 40 felettiek teherbeesését és terhességét segíti