Olyan férfiról fantáziálok egy ideje, akire soha nem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Az ágyban biztos jól működnénk együtt. 🙈 Több embertől is hallottam (köztük persze a barátnőjétől is) hogy jó. Még anno a megismerkedésünk elején olyan story is keringett, hogy egy ismerősünk fűzött egy lányt, aki csak úgy lett volna benne a témában ha hármasban csinálnák és ő lett volna az egyik férfi.
Párként viszont nem tudnám elképzelni magam mellé, mert néha eléggé bunkó a saját barátnőjével is és volt hogy elég megalázóan viselkedett társaságban és van egy olyan érzésem is hogy a hűség nem tartozik az erényei közé. Tény hogy a barátnő számomra is néha eléggé fárasztó tud lenni, ezért sem keresem egy ideje. Vannak dolgok viszont amit irigylek a kapcsolatukban például a már említett szex részét. 🙈
A miért-en azért gondolkodok, mert nem volt velem kifejezetten kedves soha. Sokszor bántott már meg rosszindulatú megjegyzésekkel amiket csak halkan motyogott hogy ne halljam meg. Az egész megismerkedésünk is így indult hogy beszólt valamit, amit azóta sem tudok elfelejteni. Emiatt sokáig ellenszenves is volt számomra és úgy gondolom én is neki csak a közös pontunk (személy) miatt visszafogja magát. Azt utóbbi 1.5 évben nem is nagyon találkoztunk, csak párszor láttam kb. 5 percre.
Ami pedig a külsejét illeti… arra sem mondanám azt, hogy ezelőtt valaha is megfordult volna a fejemben hogy: “wow, miau 😻” mert nem az estem.
További ajánlott fórumok:
- Erotikus fantázia... Csak a párodról fantáziálsz?
- Munkahely és fantáziálgatások
- Mit jelent az hogy "Soha sem fantáziáltam rólad"?
- Segítség! Az esküvő miatt van csak, hogy a vőlegényem barátjáról fantáziálok?
- Az egyik barátomról fantáziálok mindig! Mit csináljak?
- Szexuálisan fantáziálok egy házas férfiról, annyira megtetszett.