Oltási nozódák használata és tapasztalatok (beszélgetés)
Mi is most állunk a 15 hós oltás előtt, még azért van egy kis időnk. Tegnap már az életkedvem is elment, de erre a topikra térve visszatért.
Jó, hogy ilyen konkrét tapasztalatok is le vannak írva, és hogy van segítség.
Azóta mi történt veletek?
szia!
Mi is csináljuk az oltáskivezetést. Láttam korábbi a bejegyzésed, ezért szeretném megkérdezni, sikerült e a prevenar-hoz a kivezetőszereket beszerezned. Ahova mi járunk ott nincs a dokinak, és rámbízta a beszerzését.:-(
köszönöm válaszod:Betti
de, csak érdekelnének tapasztalatok... :(
Szóval aki használt már oltási nozódát ossza már meg a tapasztalatait velem legyen szíves! :)
de.
MMR-t ismétlik.
Nem tudom. Nekem a legkisebb is 6 és fél, akkor még nem volt minden oltáshoz itthon is beszerezhető szer, meg azóta az oltási rendszer is változott néhányszor .... most mit oltanak 15 hósan? Morbilli?
Van néhány kimondottan homeopátiás patika, ahol tanácsadás is van, telefonon is megmondják, ha rákérdezel. Orvosotok nincs?
IGENNNNNNNN!
van vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
pozitív, negatív?
:) az jó!
Esteleg tudsz vmit ezekről a nozódákról? Tapasztalatok érdekelnének.
Köszke
nem egészen, de vmi hasonló.
oltás előtt kell belőle adni a gyereknek és ez "felkészíti" a szervezetét az oltás hatásaira és talán zökkenőmentesebben át lehet vészelni.
Az oltás utáni homeopátiás kivezető szerekre gondolsz?
Én használtam mindhárom gyereknél, nekünk nagyon jól bevált. Én mindenkinek javaslom, aki egy kicsit is nyitott a homeopátia, ill. az alternatív terápiák felé. Érdemes viszont homeopata orvossal konzultálni róla.
Az oltási nozódák a homeopátia szabályai szerint előállított gyógyszerek, melyek az eredeti oltóanyagból készülnek. Valamennyi oltásból lehet nozódát készíteni, ezek sterilizáltak, és az eredeti oltás védőhatását nem függesztik fel.
no ez az:)
Van köztetek vki, aki adott már a gyermekének?
A tapasztalataitokra lennék kíváncsi.
Köszke előre is!
További ajánlott fórumok:
- Otthoni fitness-gépek használata és tapasztalata
- Gyantázógépet szeretnék venni otthoni használatra, tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy ki hol vette, mennyiért, hogyan vált be?
- L-carnitin - tapasztalatok helyes, fogyást segítő használatáról
- Mi a véleményetek a műköröm használatáról? Megosztanátok tapasztalataitokat?
- Mik a tapasztalatok a cannabis olaj használatáról?
- Mi a tapasztalat a szilárd sampon használatáról?