Oltás utáni ciklus zavar (beszélgetés)
Én Astrát kaptam, és alapból nagyon korán kb 35 évesen maradt el a menzeszem. Most 15 évvel később az első oltás napján megjött, és utána még három hetente háromszor, azóta elmaradt újra, de olyan szintű a méhnyálkahártyavastagságom, hogy jövő hétem kell mennem kaparásra, hogy szövettanra küldjék a mintát.
Nem akarlak riogatni, de menj el orvoshoz, abból baj nem lehet. Amúgy nekem is sokkal darabosabb volt, viszont legalább normális menzesz mennyiségű...
Mikor kaptad az oltást, elvileg rendeződik ez.
Én is alacsony vérnyomásos vagyok, de utána számomra magas, egyébként normális vérnyomást produkáltam és végre nem fáztam, ez kb 1-1,5 hónapig tartott nálam (a második oltás után).
nekem a vakcina ota sokat ver a szivem gyorsan, es nem kavezok. Neha felrobban a halantekom.
Eros melkasi hajtalommal, es magas vernyomasal voltam a korhazban, de "csak melekhatas".
Engem nem oltottak, csak simán koronás voltam, de ahogy olvasom, ugyanolyan tüneteket vált ki az oltás is ilyen fronton:nekem is volt pár falkaparósan fájó, hányingeres-ájulós niagarás vérzésem, pedig ennyire durva soha nem volt korábban.
Ahogy az egyik belinkelt cikk is írja:találgatnak, mitől lehet ez az oltás után.Ugye kísérleti fázis, majd évek múlva majd tudják, mik a rövidebb meg hosszabb távú mellékhatások, milyen károsodást, betegséget fog előidézni.
Talán itt megtalálod a választ.
További ajánlott fórumok:
- Egy hete voltam dokinál és a méhnyálkahártyám a ciklus utáni12. napon 9, 95 mm volt azt mondta a doki ez lehet korai terhesség, vajon igaz?
- Terhesség alatti-utáni depresszió krónikus pszichés (ill. egyéb) zavarokkal
- Mi történne, ha méhen kívüli terhességi műtét utáni ciklusban terhes lennék?
- Ciklus zavarra jó lehet a Premens tabletta?
- Nektek hogyan alakult a ciklusotok a missed ab utáni hónapok alatt?
- Normális dolog az, hogy lapar utáni első ciklusban a 16. nap óta folyamatosan olyan mintha mindjárt megjönne?