Oltás - merjem vagy sem? (beszélgetés)
Gondolom bárki elcserélné a lélegeztetőgépet egy hosszantartó post-covid tünetre
Sajnálatos Verita72 esete
Az tényleg baj hogy előre nem lehet tudni milyen mellékhatása lesz
Ha sokat jár orvoshoz, talán ráfogják hogy neuropátiás fájdalmak.
Aztán vagy az vagy nem
Öreg izé vagyok, elkapott a Covid
Amikor kigyógyultam kontroll vizsgálaton pl. a tüdőmön határozottan javitott, tüdőkapacitás és oxigén telitettség értékein, pedig COPD-s vagyok/voltam korábban
Gondolom a két oltás ezen nem ronthatott
Egy évvel korábban amikor még covid nem volt, fájdogált a homlokom és erős fejfájás
Homloküreg, arcüreg meg valami orr-izét állapitottak meg.
Flector jó volt a fejfájásra
Magán orr orvos meg lenyúlt endoszkóppal és azt mondta hogy semmiféle orr üreg gondom nincs
Fejfájásra neurologus adott valami bogyót ami pár hónap után elmúlasztotta a fejfájást
Tehát egy ilyen "kézzelfogható" esetben sem tudták pontosan megállapitani az okot
Nagyon sajnálom, hogy így jártál!
Kiderült a betegséged, hát legalább ennyi haszna van.
Én is Pfizert kaptam, bármilyen mellékhatás nélkül, csak a karom fájt egy picit még másnapig.
Sziasztok!
Túl vagyok a második moderna oltásomon. Kar fájdalom, levertség, pici láz. Nem volt nagy dolog, nem hagytam el magam, dolgoztam rendesen. De! Az első után tapasztaltam, hogy ég a fejbőröm, hullik a hajam, nem kicsit, durván! Festem a hajam, lehet azt unta meg a fejbőröm, nem tudom. Tapasztalt valaki ilyet oltás után? Azt furcsállom, hogy az első után másnap már éreztem az égő érzést.
20574-től. Csak hogy tudd 🙂
Ne fokozd, ne fokozd
Mondtam hogy spongya rá és ugorgyunk. Persze ha akarsz egy cicaharcot...
Azt ugyan, honnan a zoknimból tudjam, hogy alul értékeltelek?:D:D
Ezért elnézést kérek!
Mindenki másként éli meg, mindenkin másként megy át ez a nyavaja.
Az a lényeg, hogy itt vagy te is és sokan mások is, akik a Hoxán fórumoznak.
De azt gondolom, hogy (nem feltétlen a szemlélet), de sokan megváltoznak egy ilyen komoly, kínzó betegség hatására/után.
Nem pozitiv az alattam levő "egyetemi doc.ens" jelző!
Mindegy, spongyát rá és ugorgyunk :)
Teljesen pozitívan írtam rólad, amit írtam, hiszen az évek alatt a hozzászólásaidból kivilágosodott, hogy nem az újságból tanultad, amit. NEM gúnyolódásból!
Most ezt te értetted félre.
Mindegy, ha nem értetted.
Regin_a lehet egy egyetemi doc. aki olyat tud amiről nem tudunk."
Ráhibáztál!
Olyat tudok amit , úgy tűnik, te nem. Értelmezni egy "kétértelmű" kommentet
Féreértetted teljesen a kommentemet
Összehasonlítottam a gyermekkori oltásokkal, még ha a covid oltás nem is kötelező
Kisgyereket csak azért oltatja mert kötelező? Volt már kanyarós stb. a gyermeke?
Ha nem akkor nincs is olyan betegség
Mindegy ha nem értetted
Nekem ez az egy anti test is sok, amivel ott fönt megáldottak. Most, ha ezt megszorozzuk 140-el, elképzelni sem tudom milyen leszek. :))
Majd szeretném megnézetni, csak megvárom, hogy a második oltás után elteljen két hét.
Csodálom, hogy még válaszra méltattad...
Az összes gondolatomat leírtad menet közben, nem láttam értelmét közbeszólni. Mark Twain mondta a vitapartnerednek,
Inkabb hallgass, és tűnj ostobanak, mint kinyitod a szád, és eloszlatsz minden kétseget. ;)
Kitartást Neked, de spórolj az erőddel, tyúkoknak nem tanítunk abc-t.
"Engem nem érdekelnek a 100 éves rokonaid akik meghalnak végelgyengülèsben"
Na ez verte ki a biztosítékot nálam. Arc, név meg minden nélkül SE írunk ilyet valakinek, akit veszteség ért. Totális tiszteletlenság, gonoszság. Egy rohadt vakcináról veszekedve.
Éppen ez az, hogy bizonytalanságot eredményez.
Hiszen most odafent is nagyon jól működik.
Ne adasd be, mert......?
Adasd be, mert....?
Ne adassam be, mert belehal a gyerek, megvakul?
Regin_a lehet egy egyetemi doc. aki olyat tud amiről nem tudunk.
"Ne menj ahhoz a nőgyógyászhoz!" Mert?