Olivaolaj es vörösborecetben kisütni a csibemellet, valaki próbálta? (beszélgetés)
5. gkreka (válaszként erre: 1. - Artiny)
2015. jan. 21. 11:50
Soha nem próbáltam, de nekem nem tetszik ez a recept!
A fokhagyma keserűre égne - savanyú nem lesz a sütéstől -, ráadásul miért nem használ friss fokhagymát?! Kb plusz két perc ráfordítást igényelne.
Bor-, alma-, balzsamecetet én inkább pácoláshoz használok, nem a sütéshez.
4. gribedli***
2015. jan. 21. 07:15
Egyébként próbálkozhatsz balzsamecettel is, az kevésvé savanyú
3. lomé
2015. jan. 21. 07:14
Az ecet kicsit lagyitja a rostokat, finom puha lesz a hus. Ezt a receptet konkretan nem ismerem, en balzsamecet+mez keverekebe szoktam pacolni es kisütni a csirkemellet. Ugy nagyon finom.
2. gribedli*** (válaszként erre: 1. - Artiny)
2015. jan. 21. 07:14
Nem próbáltam, de jó a csávó!:)))) Gyengém a homlokráncolás...
1. artiny
2015. jan. 21. 00:56
ez szerintetek milyen lehet?
Nagyon kicsi oliva olaj, es utana voros bor ecet /a kis feher az apro fokhagyma - bar az elejen belerakja nem tudom,hogy a vegere nem e lessz nagyon savanyu ha megeg/
Ma egy kis cseppet tettem a kellkaposzta levesembe es nagyon eross ize,illata van a voros bor ecetnek - abban kisutni a hust? valaki probalta mar?
További ajánlott fórumok:
- Hol, milyen néven és mennyiért lehet venni nem salátára, hanem sütés/főzésre való olívaolajat?
- Ha olívaolaj helyett napraforgóolajjal főzöm 7,5 hónapos fiam ételeit, okozhat valami problémát?
- Mihez használsz olívaolajat (főzés, szépítkezés, egyéb)?
- Az arc hidratálását ricinus- vagy olívaolajjal próbáljam meg bekenni este lefekvés előtt?
- Használ valaki olívaolajat arcápolásra? Nem lesz tőle nagyon zsíros a bőr?
- Hol tudnék olívaolajat venni?